Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe Önbilgin kimdir, kaç yaşında? Deniz Akkaya'nın kızının babası kim?

Deniz Akkaya ve kızı Ayşe Önbilgin, günün en çok konuşulan isimleri oldu. Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından kızının kendisini balkona kilitlediğini açıkladı. Kendisine şiddet de uyguladığını söyleyen ünlü mankenin sözleri sonrasında Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe Önbilgin kimdir, kaç yaşında, babası kim araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe Önbilgin kimdir, kaç yaşında? Deniz Akkaya'nın kızının babası kim?

Deniz Akkaya, kızı Ayşe ile yaşadığı sorunları sosyal medyada duyurması gündeme bomba gibi düştü. Akkaya, kızının kendisinden habersiz yurt dışı planı yaptığını öğrenince ilk olarak cep telefonuna el koyduğunu açıkladı. Bunun üzerine kızının kendisine şiddet uyguladığını ve 1,5 saat balkona kilitlediğini sosyal medyadan yaptığı açıklama ile duyurdu. 

Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe Önbilgin kimdir, kaç yaşında? Deniz Akkaya'nın kızının babası kim? - Resim : 1

BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ!

Deniz Akkaya'nın açıklamaları sonrasında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti. Gelen son bilgilere göre görevlendirilen ekibin gerekli inceleme ve değerlendirmeleri yapmasının ardından, 16 yaşındaki kız çocuğunun koruma altına alındığı ve gerekli psikolojik desteğin verilmeye başladığı öğrenildi.

Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe Önbilgin kimdir, kaç yaşında? Deniz Akkaya'nın kızının babası kim? - Resim : 2

AYŞE ÖNBİLGİN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Deniz Akkaya ile Efe Önbilgin'in 2009 yılındaki birlikteliğinden doğan Ayşe Önbilgin, 16 yaşında. 

AYŞE ÖNBİLGİN BABASI KİM?

Ayşe Önbilgin'in babası, Efe Önbilgin'dir. 

Efe Önbilgin CNN Türk'ün kuruluş çalışmalarından itibaren Genel Müdür Yardımcılığı ve Genel Müdür Vekilliği gibi görevler yapmıştır.

Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe Önbilgin kimdir, kaç yaşında? Deniz Akkaya'nın kızının babası kim? - Resim : 3

İcra Kurulu Üyesi olarak da görev alan ünlü iş insanı 2003 yılında CNN'nin Londra'da yapılan genel kurulunun ardından Genel Müdürlük görevine atanmıştır.

"Bana saldırdı, beni balkona kilitledi" Astrolog Meral Güven gözyaşlarına boğuldu Dilan Polat Bakırköy'e kaldırılacak Kendine zarar verdiği için hastaneye kaldırılan Bahar Candan tekrar dört duvar arasında