Demet Akalın'dan takipçisine skandal yorum: Herkes onun yerine utandı

Şarkıcı Demet Akalın, paylaşımına yorum yapan bir takipçisine verdiği cevapla herkesi şoke etti. Akalın'ın kullandığı çirkin ifade tartışmalara sebep oldu.

Demet Akalın'dan takipçisine skandal yorum: Herkes onun yerine utandı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, paylaşımına yorum yapan takipçisine verdiği cevapla herkesi şoke etti. Hayranının "Abla yaşlanmışsın, kusura bakma ama söylemem lazım" yorumuna "Bu çirkinlikle aç karnına .... ye" ifadesini kullandı. Birçok kişi Akalın'ı ağır şekilde eleştirirken, bazı kullanıcılar ünlü şarkıcıya hak verdi.

SOSYAL MEDYAYI SEVİYOR

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Demet Akalın, sahne öncesi pozlarını Instagram hesabından paylaştı. Takipçileriyle sık sık etkileşim halinde olan Akalın, paylaşımına gelen bir yorumu görünce çileden çıktı.

Demet Akalın'dan takipçisine skandal yorum: Herkes onun yerine utandı - Resim : 1

AĞZINI BOZDU

Bir takipçisi Akalın'ın kulis pozuna "Abla yaşlanmışsın ya. Kusura bakma bunu söylemem lazımdı" yorumunu yaptı. Takipçisinin sözlerine sinirlenen Akalın ağzını fena bozdu. "Kusura bakmazsan ben de bir şey söyleyeyim mi? Bu çirkinlikle aç karnına .... ye" dedi. Akalın'ın cevabına birçok sosyal medya kullanıcısı tepki gösterdi. Demet Akalın'ı eleştirenlerin yanı sıra, ona hak verenler de vardı.

Demet Akalın'dan takipçisine skandal yorum: Herkes onun yerine utandı - Resim : 2
Demet Akalın'ın yorumu
Demet Akalın'dan takipçisine skandal yorum: Herkes onun yerine utandı - Resim : 3
Demet Akalın'a gelen eleştiriler
Hadise'den derin dekolteli kostüm Kenan İmirzalıoğlu Çeşme'de aşka geldi Dolandırıcı Brad Pitt Özkan Uğur'un sağlık durumunda yeni gelişme