Demet Akalın Acun'un açıkladığı Survivor yarışmacılarını beğenmedi

Ocak ayında ekranlara gelmesi beklenen Survivor için geri sayım başladı. Acun Ilıcalı'nın yarışmada yer alacak isimleri açıklamasıyla tepkiler gelmeye başladı. Demet Akalın'da Acun Ilıcalı'ya ve yarışmada yer alacak isimlere yönelik eleştiride bulundu.

Demet Akalın Acun'un açıkladığı Survivor yarışmacılarını beğenmedi

Acun Ilıcalı'nın sunumuyla TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor'da geri sayıma geçildi. Survivor'ın ocak ayı sonunda ekranlara gelmesi bekleniyor.

Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorlarını alt üst eden yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı, yarışmanın 'ünlüler' takımında yer alacak ünlü isimleri teker teker açıklamaya başladı. Acun Ilıcalı'nın yarışmaya dahil ettiği isimlere ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın da tepki geldi.

DEMET AKALIN'DAN TEPKİ
Yarışmada yer alacak isimleri açıklamaya devam eden Acun Ilıcalı, son olarak sosyal medya fenomenleri Alper Rende, Elanur, Chaby, Halil İbrahim Göker, Buse Plan ve Kürşat Juan'ın yarışmaya dahil olduğunu açıkladı.

Sıkı bir Survivor hayranı olan ünlü şarkıcı Demet Akalın ise sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladığı açıklamada Ilcalı'ya ve yarışmaya dahil olan ünlü isimlere tepki göstererek "Gerçek Survivor ne zaman? Bunları anca Hira izler" ifadelerini kullandı.

Demet Akalın Acun'un açıkladığı Survivor yarışmacılarını beğenmedi - Resim : 1

Farah Zeynep Abdullah kimle görüntülendi? 'Tam bir görgüsüzlük' Nusret'e yasak üstüne yasak Survivor 2023 yarışmacısı Kürşat Juan hakkındaki bilgiler