Danla Biliç kimdir, kaç yaşında, nereli?

Danla Biliç, sosyal medya fenomeni, çektiği makyaj videoları ile tanınmış. Büyük bir hayran kitlesine ulaşan Danla Biliç'in hayat merak ediliyor. Peki, Danla Biliç kimdir, kaç yaşında, nereli? Danla Biliç gerçek adı nedir?

Danla Biliç kimdir, kaç yaşında, nereli?

Makyaj içerikli videoları ve vlogları ile tanınan Danla Biliç, O Ses Türkiye yılbaşı özel programı konuklarından birisi. YouTube paylaşımları ile tanınan Danla Biliç'in sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesi mevcut. Hayatı merak konusu olan Danla Biliç'in gerçek adı da sorgulanıyor. İşte Danla Biliç'in hayatı hakkında merak edilenler...

DANLA BİLİÇ KİMDİR?

Gerçek adı Neslihan Damla Aktepe olan Danla Biliç, 5 Ekim !994'te Kütahya'da doğdu. Danla Biliç, Twitter'da yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekti. Sonrasında makyaj içerikli YouTube kanalı ile büyük takipçi kitlesine ulaştı.

İlerleyen zamanlarda vlog türündeki videolar da yüklemeye başlayan Aktepe, şarkıcılar, mankenler ve diğer İnternet ünlüleri ile ortak yayımlar yaptı ve çeşitli televizyon programlarına da katılım gösterdi. Kariyeri boyunca Aktepe'nin davranışlarının bir kısmı eleştiriye tabi tutuldu ve bazı şahıs ve kurumlar tarafından hakkında hukuki süreç başlatıldı.

DANLA BİLİÇ İSMİ NASIL ORTAYA ÇIKTI?

Aktepe, İnternet'te kullanacağı ismi seçerken, adını sürekli Danla şeklinde yanlış yazmasından dolayı Danla olduğunu, Bilic kısmının ise Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'e hayranı olduğu için seçtiğini açıklamıştır.

Aktepe, Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde lisans eğitimini sürdürmektedir.

ALDIĞI ÖDÜLLER

Danla Biliç, 2017 ve 2018'de Altın Kelebek Ödüllerinde En İyi Youtuber'ı seçildi. 2019'da Denebunu Ödüllerinde Yılın en iyi ilham veren influencer'i oldu. 2020'de INFLOW Awards'da En iyi Youtube Influencer'i oldu. 2021 Altın KElebek Ödülleri'nde ise yine En İyi Influencer'ı oldu.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

İnstagram hesabı danlabilic ve 6M takipçisi var. Youtube hesabı @DanlaBilic şeklinde ve 2.88M takipçili. Twitter hesabı ise @danlabilic ve 2.8M takipçisi var.

kimdir
Güldür Güldür yılbaşı özel bölümü konukları kimler? Yılbaşı Gecesi 2022 televizyonda neler var? O Ses Türkiye yılbaşı özel programı konukları kimler? Yalı Çapkını'nın Suna'sının sevgilisi bakın kimmiş?