CZN Burak: İki yıldır birlikteydik, benden ayrıldı

Geçtiğimiz aylarda düzenlenen Cannes Film Festivali'ne katılmasıyla gündeme gelen CZN Burak lakaplı Muhammed Burak Özdemir'den özel hayatına ilişkin çok konuşulacak bir itiraf geldi. Geçtiğimiz iki yılda bir ilişkiye sahip olduğunu söyleyen Özdemir, " Çok çalıştığım için benden ayrıldı" dedi.

CZN Burak: İki yıldır birlikteydik, benden ayrıldı
  • Sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan CZN Burak da Cannes Film Festivali’nde kırmızı halıda geçtiğimiz aylarda boy göstermişti. “Bir kebapçının orada ne işi var” eleştirilerinin hedefi ola ve çok fazla olumsuz yorum alan CZN Burak bu yorumlara sessiz kalmamıştı.
  • CZN Burak lakaplı Muhammed Burak Özdemir Cannes sonrası gelen yorumlara adeta isyan etmişti. Cannes'a davet üzerine gittiğini açıklayan fenomen ödül aldığını ifade etmişti.

CZN Burak: İki yıldır birlikteydik, benden ayrıldı - Resim : 1

  • "Beğenirsin, beğenmezsin! Türkiye’nin en yüksek takipçili hesabı benim" diye çıkışta bulunan fenomen "Kimseye bir yanlışım yok, terbiyesizlik de yapmadım. Çok kötü yorumlar yapılıyor. Beni niye bu kadar üzüyorlar anlamadım" demişti.
  • Son olarak Cannes'e gitmesiyle gündem olan Burak Özdemir, Aramızda Kalmasın'a konuştu. Fenomen isim, iki yıllık ilişkisinde terk edildiğini itiraf etti.

CZN Burak: İki yıldır birlikteydik, benden ayrıldı - Resim : 2

  • Özdemir, "Hayatımda şu an biri yok, ama vardı. İki yıldır birlikteydik. Çok çalıştığım için benden ayrıldı. 7 yıldır tatil yapmıyorum. Bu tempom ona ağır geldi. Beni bırakıp gitti. Keşke gitmeseydi. Çünkü onu çok seviyordum" ifadelerini kullandı. 
Birce Akalay hayranlarını korkuttu Katıldığı etkinlik sonrası eleştiri yağmuruna tutuldu Anlaşın ortalıkta adam kalmış! Erdem Baş yeni işiyle şaşırttı