Cristiano Ronaldo, Instagram'da 600 milyon takipçiyi geçen ilk kişi olarak tarihe geçti

Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr'ın formasını terleten dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, yeni bir rekor daha kırdı. Ronaldo, Instagram'da 600 milyon takipçiye ulaşan ilk kullanıcı olmayı başardı.

Cristiano Ronaldo, Instagram'da 600 milyon takipçiyi geçen ilk kişi olarak tarihe geçti

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nın ardından sürpriz bir karar alarak Suudi Arabistan'ın yolunu tutan ve Al Nassr'a transfer olan Cristiano Ronaldo, futbolseverleri şaşırtmıştı.

Geçtiğimiz gün yapılan Arap Kulüpler Şampiyonası finalinde Al Hilal'i 2-1 mağlup eden Al Nassr kupanı sahibi oldu. Bu mücadelede 2 gol atarak yıldızlaşan Cristiano Ronaldo ise Arabistan kariyerinde ilk kez kupa sevinci yaşadı.

600 MİLYONU GEÇEN İLK İSİM

Futbolda göstermiş olduğu başarılarla adından söz ettiren ve kariyerinde 35 kupa kazanan Cristiano Ronaldo saha dışında da rekorları kırmaya devam ediyor.

38 yaşındaki yıldız futbolcu sosyal medya hesabında 600 milyon takipçi sayısını geçen ilk isim olmayı başardı.

Cristiano Ronaldo, Instagram'da 600 milyon takipçiyi geçen ilk kişi olarak tarihe geçti - Resim : 1

Kırılması zor bu rekorun ardından ise gözler sık sık Ronaldo ile karşılaştırılan Lionel Messi'ye çevrildi. Arjantinli yıldızın Instagram hesabında ise 482 milyon takipçi bulunuyor.

Tamer Karadağlı'ya sosyal medyada linç! Bülent Ersoy Barbie akımına son noktayı koydu Gazeteci Tayyar Işıksaçan'dan sosyal medyada linç kültürüne tepki Efsane geri dönüyor!