Survivor 2023 yarışmacısı Chaby Han hakkındaki bilgiler

Chaby Han, Survivor 2023 kadrosuna girdi. Acun Ilıcalı tarafından Survivor yarışmacısı olarak duyurulan Chaby Han hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Peki, Chaby Han kimdir, kaç yaşında, nereli?

Survivor 2023 yarışmacısı Chaby Han hakkındaki bilgiler

Survivor 2023 kadrosuna alınan Chaby Han, aslen Güney Koreli. 15 yaşında Türkiye'ye Türkiye'ye gelen Chaby Han, 2015 yılında Atv’de yayınlanan Elin Oğlu isimli yarışma programı ile tanındı. Acun Ilıcalı'nın Survivor 2023 yarışmacısı olarak açıkladığı Chaby Han hakkındaki bilgiler...

CHABY HAN KİMDİR?

Chaby Han, 1992 Güney Kore doğumlu. 2007 yılında babasının işi nedeni ile ailece Türkiye‘ye gelip yerleştiler. Türkçeyi çabuk ve iyi öğrensin diye uluslararası bir okul yerine Türk okuluna gönderildi. Lise bittikten sonra Bilgi Üniversitesi Sinema-TV bölümüne girdi.

Survivor 2023 yarışmacısı Chaby Han hakkındaki bilgiler - Resim : 1

Günümüzde ise internet fenomeni olarak Youtube ve diğer sosyal medyaları çok sık kullanan Çabi yaptığı Türkçe videolar ile büyük beğeni toplamayı başarmıştır.

Özellikle tam bir Müslüm Gürses hayranı olarak tanınan Çabi 2017 yılında vizyona giren Oscar adayı sinema filmi Ayla‘da Sung Joon karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirmiştir.

Survivor 2023 yarışmacısı Chaby Han hakkındaki bilgiler - Resim : 2

Sosyal Medya’da Türk kullanıcılar tarafından takip edilen Çabi, Türkçe'ye hâkimiyetiyle izleyenleri şaşkına çevirirken, söylemekte zorlanılan tekerlemeleri şarkı sözlerini videolarında paylaşıyor.

Chaby han, 2022'de Gülce Elibol ile evlendi.

Survivor 2023 yarışmacısı Chaby Han hakkındaki bilgiler - Resim : 3

CHABY HAN SOSYAL MEDYA HESAPLARI

YouTube: https://www.youtube.com/@chabyhan
İnstagram: https://www.instagram.com/chabyhan/

kimdir Survivor
Survivor 2023 yarışmacısı Elanur hakkındaki bilgiler Survivor 2023 yarışmacısı Alper Rende kimdir? Yalı Çapkını gerçek hikayesi nedir? Süheyl Uygur kimdir, kaç yaşında, nereli?