Cemre Ebüzziya'dan Yılmaz Erdoğan ile aşk iddialarına yanıt: Tabi ki böyle bir ilişki yok

Yılmaz Erdoğan ile Bodrum'da tatilde görüntülenmesinin ardından aşk dedikodularına karışan oyuncu Cemre Ebüzziya, hakkında çıkan iddiaları kesin bir dille yalanladı. Ebüzziya, "Fotoğraf kesilerek ikili şekilde yansıtılmış. Tabi ki böyle bir ilişki yok" dedi.

Cemre Ebüzziya'dan Yılmaz Erdoğan ile aşk iddialarına yanıt: Tabi ki böyle bir ilişki yok
  • Oyuncu Cemre Ebüzziya, Bodrum tatilinde Yılmaz Erdoğan ile görüntülenmesinin ardından çıkan aşk dedikodularını yalanladı.
  • 35 yaşındaki Ebüzziya, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Son günlerde magazin basınında yer alan ilişki yaşadığım yönündeki söylentiler tamamen asılsızdır. Bodrum'daki otel açılışı etkinliğinde annem ve aile arkadaşlarımız ile denize girerken fotoğraf ikili olarak kesilerek yansıtılmıştır. Bu asılsız magazin haberine ilk önce güldüm geçtim ama gerçeğimi konuşmak en doğrusu olacak. Tabi ki böyle bir ilişki yok. Bu yanlış haberin yayılması hem bana hem de yakın çevreme zarar vermektedir. Kamuoyunun bu yalan haberlere itibar etmemesini rica eder, bu süreçte gösterdiğiniz anlayış ve destek için teşekkür ederim. Kendime, hikayeme ve gerçeğime sahip çıkmaya devam edeceğim" dedi.
  • Ebüzziya, magazin basınında yer alan bu tür yanlış haberlerin kendisine ve çevresine zarar verdiğini belirterek, kamuoyundan bu yalan haberlere itibar etmemesini istedi.
Burcu Biricik'ten karnı burnunda pozlar! Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın acı günü! Annesi Halise Küçükkaya kalp krizinden vefat etti 6 çocuğa "babalık" yapan usta oyuncu Tanülkü'nün 101 kişilik koca bir ailesi var Mehmet Şef yıllar sonra kopan parmağıyla ilgili ilk kez konuştu! Stüdyoda duygusal anlar