Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz çifti yeniden birlikte

Dizi setinde başlayan ve 1,5 yıl önce sona eren aşklarıyla bilinen Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz çifti barıştı. Ünlü çift, dün akşam el ele görüntülendi.

  • Baht Oyunu dizisinde tanışarak kısa sürede sevgili olan Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz çifti, 1,5 yıl önce yollarını ayırmıştı.
  • Ancak, son dönemde barıştıkları yönünde çıkan iddialar gerçek oldu ve ikili dün akşam el ele görüntülendi.

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz çifti yeniden birlikte - Resim : 1

  • Önceki gün bir alışveriş merkezinde basın mensuplarının sorularını "Teşekkür ederim" diyerek yanıtsız bırakan Cemre Baysel, dün akşam Aytaç Şaşmaz ve arkadaşlarıyla bir mekanda buluştu. İkili, mekandan el ele çıkarken 2. Sayfa kameralarına yakalandı. Hızlı adımlarla yürüyen çift, sorulara cevap vermeden uzaklaştı.
  • İlişkilerini dolu dizgin yaşayan ve aileleriyle de tanışan ünlü çift, evlilik beklentisi içerisindeyken ani bir ayrılık kararı alarak herkesi şaşırtmıştı. Ayrılık sonrası konuşan Aytaç Şaşmaz, "Kimseye kırgın değilim. Benim için çok değerli. Her şey çok güzeldi. İyi ki vardı" demişti.

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz çifti yeniden birlikte - Resim : 2

  • Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz'ın yeniden bir araya gelmesi, hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı. Çiftin barışması, magazin dünyasında da geniş yankı buldu.
Zeynep Demirel hamile mi? Polat çiftine 40'ar yıla kadar hapis talebi Usta oyuncudan kötü haber! Mehmet Yalçınkaya'nın dövmesi ortaya çıktı