Cem Uzan son vaadiyle gençlerin dikkatini çekti: Cem Uzan after party Monaco! Ödül dudak uçuklattı

Türk siyaset tarihinin unutulmaz isimlerinden olan, verdiği vaatlerle bugün bile hatırlanan Genç Parti eski Genel Başkanı Cem Uzan son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Türkiye'ye girişi yasak olan ve Paris'te yaşayan Uzan, Fransa’nın Monaco kentinde gençlere yönelik after party düzenleyeceğini ve masraflarını kendi karşılayacağını ilan etti. Uzan'ın koyduğu ödül ise dudak uçuklattı.

2002'de kurduğu Genç Parti ile genel seçimlere katılarak yüzde 7.25 oy alan; 2007 genel seçimlerinde de yüzde 3.03 oy alan Cem Uzan, o dönemler verdiği vaatlerle hafızalardaki yerini koruyor. 

Seçim vaadi denince akla gelen Uzan, son paylaşımıyla bir vaatte daha bulundu. 14 Mayıs 2023 seçimlerine katılmak isteyen ancak yasaklı olan Cem Uzan, son vaadiyle gençlerin dikkatini çekti.

Cem Uzan son vaadiyle gençlerin dikkatini çekti: Cem Uzan after party Monaco! Ödül dudak uçuklattı - Resim : 1

Paris'te yaşayan iş insanı , Fransa’nın Monaco kentinde gençlere yönelik after party düzenleyeceğini ve masraflarını kendi karşılayacağını ilan etti. Uzan'ın koyduğu ödül ise dudak uçuklattı.

Cem Uzan son vaadiyle gençlerin dikkatini çekti: Cem Uzan after party Monaco! Ödül dudak uçuklattı - Resim : 2

"CEM UZAN AFTER PARTY MONACO"

Uzan vaadini şu sözlerle duyurdu:

"İstediniz yapıyorum. Cem Uzan after party Monaco" diyen Uzan, videoda "Hayal et, çılgınca hayal et. Hayallerinin ötesinde hayal et. Bütün masrafların benden, vizen benden katılması senden. Büyük ödül 100 bin euro, var mısın? Hadi gel katıl Monaco'da birlikte partileyelim."

Cem Uzan son vaadiyle gençlerin dikkatini çekti: Cem Uzan after party Monaco! Ödül dudak uçuklattı - Resim : 3

Videoda ayrıca "Olay yaratacak bu reality show'da 20 genç ve güzel kadını, karizmatik 5 erkeği hayal edemeyecekleri bir yaşam ve aşk hikayesi bekliyor" ifadeleri yer aldı.

Cem Uzan son vaadiyle gençlerin dikkatini çekti: Cem Uzan after party Monaco! Ödül dudak uçuklattı - Resim : 4

MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayları kimler oldu? MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, kimler potaya girdi? Gülden Karaböcek çorbacıda sahneye çıktı Sergen Yalçın gece kulübü tanıtımından çıktı!