Çağla Şikel'den sevindirici haber: Ekranlara geri döndü

İnfluenza virüsüne yakalanarak kendini karantinaya alan ünlü manken Çağla Şıkel, iyileşerek hayatına kaldığı yerden devam etmeye başladı. FOX TV ekranlarında yayınlanan "Çağla ile Yeni Bir Gün" programına geri dönen güzel manken, yokluğunda programın bant yayınlarının dahi izlendiği belirterek takipçilerine teşekkür etti.

Çağla Şikel'den sevindirici haber: Ekranlara geri döndü

İki çocuk annesi Çağla Şikel, kısa bir süre önce "Aman dikkat! Covid'e benzemiyor" diyerek influenza virüsüne yakalandığını duyurmuş, zor günler geçirdiğini ifade etmişti. Bugün işinin başına dönerek güzel haberi verdi. 

Ünlü manken iyileştiği haberini FOX TV ekranlarında yayınlanan "Çağla ile Yeni Bir Gün" programına dönüşüyle duyurdu. Güzel manken bugünkü yayınında sevenlerinden gelen çiçeklerle karşılandı.

BANT YAYINLARININ BİLE İZLENDİĞİNİ SÖYLEDİ
Çağla, sevenlerine teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Instagram hesabından hikaye paylaşan Çağla, "Biz canlı yayın yapamazken programımızın bant yayınlarını bile sahiplenen çok ama çok kıymetli izleyicilerimiz... Çok seviliyorsunuz, biliniz ve teşekkür ederiz. Bugün yayına koşa koşa gitme sebebimsiniz" dedi.

Çağla Şikel'den sevindirici haber: Ekranlara geri döndü - Resim : 1

NASIL DUYURMUŞTU?
Virüsü çocukları Kuzey ve Uzay'dan kaptığını söyleyen ünlü isim, takipçilerini influenza virüsü hakkında uyarmıştı. Odaya kimsenin girmediğini ve hastalığının bulaşıcı olduğunu belirterek, "man dikkat! Covid'e benzemiyor. Yanıma kimseyi almamaya çalışıyorum çünkü inanılmaz bulaşıcı" dedi.

Ayak İşleri yeni sezon tarihi belli oldu! MasterChef'te ilk eleme adayı belli oldu! La Casa De Papel'in Tokyo'suna beğeni yağmuru Burak Özçivit kimdir, kaç yaşında?