Survivor 2023 yarışmacısı Buse Plan hakkındaki bilgiler

Buse Plan, Survivor 2023 ana kadrosuna girdi. Acun Ilıcalı tarafından Survivor yarışmacısı olarak açıklanan Buse Plan'ın hayatı merak ediliyor. Peki, Buse Plan kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği nedir?

Survivor 2023 yarışmacısı Buse Plan hakkındaki bilgiler

Survivor 2023 kadrosuna giren bir diğer isim de Buse Plan oldu. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından fenomen bir ismi daha açıkladı. Exatlon Challenge yarışmasında başarıları ile dikkat çeken Buse Plan'ın yaşı, boyu, nereli olduğu ve sosyal medya hesapları araştırılıyor. İşte Survivor 2023 yarışmacısı Buse Plan hakkındaki bilgiler...

BUSE PLAN KİMDİR?

Buse Plan, 1995 doğumlu. 5 Haziran 2016'da Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Bölümünden mezun olan bir youtuber. Buse Plan öncelikle paylaştığı fotoğraflarla sonra da Youtube üzerinden paylaştığı videolarla meşhur olmuştur.

Survivor 2023 yarışmacısı Buse Plan hakkındaki bilgiler - Resim : 1

40 ülkenin üzerinde yeri gezen Buse Plan 2019 yılında ise Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan Exatlon Challenge isimli yarışmanın yarışmacıları arasına katılmıştır.

Kaykay, snowboard, wakeboard, surf yapmakta, bol bol seyahat etmekte, yüzmekte, boydan belli etmese de iyi basket oynadığını dile getirmiştir. 

Survivor 2023 yarışmacısı Buse Plan hakkındaki bilgiler - Resim : 2

Buse Plan Fransızca ve İngilizce dillerine hakimdir.

BUSE PLAN SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Buse Plan'ın YouTube kanalında 98,9 K takipçisi var. İnstagramda takipçisi sayısı ise 295k.

YouTube: https://www.youtube.com/@planbuse

Instagram: https://www.instagram.com/buseplan/

kimdir Survivor
Survivor 2023 yarışmacısı Halil İbrahim Göker hakkındaki bilgiler Survivor 2023 yarışmacısı Chaby Han hakkındaki bilgiler Survivor 2023 yarışmacısı Elanur hakkındaki bilgiler Survivor 2023 yarışmacısı Alper Rende kimdir?