'Buket Aydın ile Yüz Yüze' programına konuk olan Dilan Çıtak samimi açıklamalarda bulundu

'Buket Aydın ile Yüz Yüze' programına konuk olan İbrahim Tatlıses'in kızı şarkıcı Dilan Çıtak, biyolojik babasının silahlı saldırıya uğradığı dönemde neler hissettiğini anlattı. Dilan Çıtak, hastanede gizlice İbrahim Tatlıses'ten haber beklediğini söyledi.

'Buket Aydın ile Yüz Yüze' programına konuk olan Dilan Çıtak samimi açıklamalarda bulundu

Haber Global'de yayınlanan 'Buket Aydın ile Yüz Yüze' programının bu haftaki konuğu İbrahim Tatlıses'in kızı şarkıcı Dilan Çıtak oldu.

Buket Aydın'a samimi açıklamalarda bulunan Dilan Çıtak, İbrahim Tatlıses'in silahlı saldırıya uğradığı dönemde neler hissettiğini şöyle anlattı;

"Tabii ki çok üzücü bir olaydı.  Ben ilk annemi aradım o zaman çünkü babamı yeni kaybetmiştim. İçim cız etti ve hastaneye gitmek istiyorum dedim. 'Canın ne istiyorsa onu yap dedi' ve ben gizli gizli orada üç gün vakit geçirerek içimi rahatlattım. İçimin acıdığını çok iyi hatırlıyorum.

'Buket Aydın ile Yüz Yüze' programına konuk olan Dilan Çıtak samimi açıklamalarda bulundu - Resim : 1

"3 GÜN GİZLİCE HASTANEDE BEKLEDİM"
O dönem çok yaralandım. Kimseyi tanımıyorum gittiğim ortamda çok minik bir öğrenciyim lisedeyim hatta tek başıma gidip gizli gizli bir yerlerde aman beni tanımasınlar aman kimse görmesin diye saklanarak içimi rahatlattım. Benim için çok değişik çok garip duygulardı ama üç gün orada durdum."

"YETENEĞİMİ BEN KEŞFETTİM"
Buket Aydın'ın müzik yeteneğinin nasıl keşfedildiğini sorması üzerine Dilan Çıtak, "Ben zaten küçüklüğümden beri yabancı programları izliyordum. Hiç Türkçe kanal izlemezdim hep yabancı kanalları izlerdim ve yabancı pop müzikleri dinlerdim. Sonrasında 'konservatuar okumak istiyorum' dedim ve ailem beni destekledi. Ama sanırım yeteneğimi keşfeden kişi benim." ifadelerini kullandı.

Kendisini büyüten Cem Çıtak ile ilgili de konuşan Dilan Çıtak, "Üzerimde çok emeği vardı. Çok fazla paylaşımımız oldu. Çok modern bir adamdı. Onunla büyümek çok güzel bir şeydi." dedi.

'Buket Aydın ile Yüz Yüze' programına konuk olan Dilan Çıtak samimi açıklamalarda bulundu - Resim : 2

Dilan Çıtak'ın açıklamaları şöyle devam etti;

"Gerçek babam olmadığını bilmiyordum uzun yıllar öğrenmedim. Güzel bir hayatım oldu. Ben öğrendiğim zaman Cem babam hayattaydı. Ama ben o duruma hiç kanalize olmadım. 13 yaşındaydım öğrendiğimde.

"NEDEN BABAM CEM ÇITAK DEĞİL?"
Öbür tarafta imparator adıyla anılan bir sanatçı var ve ailesine vakit ayıracak durumda değildi eminim. Çünkü çok fazla konser var çok fazla organizasyon var. Benim babam antrenör işten geliyor akşam yemekte beraberiz. Sabah kahvaltıda beraberiz. Minimal bir hayat. Ben bunu öğrendiğimde neden benim gerçek babam Cem Çıtak değil diye üzülmüştüm."

Dilan Çıtak Antidepresan şarkısını seslendirdi Karısına yarış atı aldı Gülben Ergen'e borsa uyarısı Survivor'da kim elenecek?