Buket Aydın en merak edilen soruyu yanıtladı: Seninle ilgili bilinen en yanlış şey ne?

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, Taner Çağlı'nın YouTube programına konuk oldu. Aydın, "İnsanların seninle ilgili bildiği en yanlış şey ne?" sorusuna bir kez daha kredi kartı kullandığı üzerinden atılan iftiralara yanıt verdi.

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, İngilizce öğretme teknikleriyle bilinen Taner Çağlı'nın YouTube'daki programına konuk oldu. 

Aydın, Çağlı ile yaptığı söyleşide hem hakkında bilinmeyenleri anlattı. Hem de bir kez daha yalan-yanlış bilinen konulara açıklık getirdi.

Haberet Genel Yayın Yönetmeni, Taner Çağlı'nın "İnsanların seninle ilgili bildiği en yanlış bilgi ne?" sorusuna şu yanıtı verdi: 

Benim, patronumun kredi kartını kullandığım konusudur. Okan Bayülgen'in programında "Bazı gazeteciler patronlarının kredi kartlarıyla yiyip içiyorlar. Bunlara patron kredi kartını veriyor." Okan Bayülgen diyor ki "Eee bana vermiyor." "Sana vermiyor." diyorum. Oradan alıp kesiyorlar, "sana kart vermiyorlar, bana veriyorlar" diyorlar. Bana kimsenin kart falan verdiği yok arkadaşlar. Ben çalışan, parasını kazanan, devlete vergisini ödeyen bu paralarla da geçinmeye çalışan sizin gibi normal bir bireyim. Kimse bana kart vermiyor. 

 Aydın, "Sen nasıl para kazanıyorsun?" sorusuna ise 

Program yapıyorum, Haberet'in genel yayın yönetmeniyim. Aralıklarla reklam işbirliklerim oluyor. Bu kadar. Ben Haberet'in genel yayın yönetmeniyim. Bizim sitemiz, YouTube, Instagram, Twitter hesaplarımız var. O viral olan videolar da oradan çıkıyorlar. 

 ifadeleriyle yanıt verdi. 

Yıldız Tilbe'den olay itiraf Metin Akpınar'ın kızından ağır sözler Ünlü şarkıcıdan itiraf "Erkelerle uygunsuz davranışları var" dedi, programdan ayrıldı