Buket Aydın, deprem bölgesine neden gitmediğini açıkladı: Çok gitmek istedim ama...

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve 11 ili etkileyen 7.7'lik depremlerin ardından ünlüler bölgeye yardım için adeta akın etti. Deprem bölgesinde yardımlara katılmayı çok istediğini belirten Buket Aydın, neden gitmediğini açıkladı.

Türkiye, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve 11 ili etkileyen 7.7'lik deprem ile sarsıldı.

İlk günden bu yana bölgeye yönelik dünyadan ve Türkiye'nin dört bir yanından yardımlar yağıyor.

Maddi ve manevi destek için tek yürek olurken bu durumu rant için kullanalar da oluyor.

Bölgeye gidip yardım çalışmalarında sadece fotoğraf ve video çektirip dönenler olduğu iddia ediliyor.

"GİDİŞİMLE KONUŞULMAK İSTEMEDİM"
Haber Global ekranlarında yayınlanan 'Buket Aydın ile Yüz Yüze' programında bu konuya değinen Buket Aydın, deprem bölgesine neden gitmediğini açıkladı.

Başına gelen benzer bir olayı anlatan Buket Aydın, "Haber merkezi yönettiğim dönemde savaş bölgelerine gitmiştim. Olay olmuştu. Giydiğim kıyafetler sebebiyle. Bu son olaylarda deprem bölgesine gitmedim. Çünkü konuşulmak istemedim. Arkadaşım Adıyaman'da konteyner kent kurdu. Benim gelmemi istedi. Ben iki ay sonra geleceğim dedim. Çok gitmek istedim ama insanların acıları varken ben gidişim ile konuşulmak istemedim. Kendimce böyle bir hassasiyet geliştirdim." ifadelerini kullandı.

Mehmet şef: Bu deprem Maraş-Hatay depremi olmalı Survivor'da kim elendi? Usta oyuncudan kahreden haber! Filiz Akın ameliyat oldu