Bu çift bir nesli etkisi altına almıştı! Banu ile Mehmet'in aşkı bitti | VİDEO

Bir dönemin en popüler çifti Banu ile Mehmet'ten üzen haber geldi. 'Dikkat et bebeğim' cümlesiyle bir neslin hafızasına kazanan ve sempatisini kazanan Banu Berberoğlu ve Mehmet Kaya çifti ayrıldı. Çiftin, uzun süredir birlikte paylaşım yapmaması dikkatlerden kaçmamıştı ancak bu tutum artık ilişkilerini gizli yaşamak istediklerini akıllara getirmişti. Gelin görün ki çiftten Mehmet Kaya bu tezi çürüttü. Kaya, takipçilerini üzen haberi yaptığı açıklamayla duyurdu.

2016 yılında YouTube dünyasına adım atan, sempatik hal ve tavırlarıyla ilgi odağı olan Banu Berberoğlu, o döneme damga vurmuş, popüler olmuştu.

Alıştığımız YouTuberlardan çok daha farklı bir havası olan Banu, genellikle gündelik hayatına dair kesitleri takipçileriyle paylaşıyordu.

Banu'nun videolarında baktığımızda olmazsa olmaz iki şey yer alıyordu. Birisi makyaj malzemeleri ve tüyoları diğeri de sevgilisi Mehmet.

Yemek yerken, gezerken, sohbet ederken, hatta bir marketi gezerken bile sevgilisi Mehmet ile video çeken Banu'nun pek çok videosu izleyenleri adeta hipnotize eder düzeyde.

İkilinin en çok izlenen ve akıllarda yer eden videosu ise Mehmet'in Banu'ya yolda yürürken söylediği 'Dikkat et bebeğim' sözünün olduğu video olmuştu.

Doğallıklarıyla birçok hayran kazanan çiftten uzun zamandır ses seda yoktu. 

Sosyal medya platformlarını aktif kullanmamaya başlayan çiftten Mehmet Kaya geçtiğimiz gün yaptığı açıklamayla herkesin hayran kaldığı o ilişkinin sona erdiğini açıkladı.

Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ayrılık kararını 2-3 ay önce aldıklarını açıkladı.

Kaya, ''Herkese merhaba. Biz karar aldık, Banu hanım ile ilişkimizi bitirdik. Bu durumu sizinle paylaşmadık'' diyen Mehmet, iki tarafa da saygı duyulmasını ve kendilerine soru sorulmamasını istedi.

İşte Mehmet Kaya'nın Banu ile ayrılıklarını açıkladığı o paylaşım:

"Gelinen son durumda sürekli soruların cevabı olsun diye ilk ve son kez yazıyorum. Kendisi dünyanın en saygı değer, çok iyi insanlarından birtanesidir. Bütün iyiliklerin onu bulmasını ve kendi hayatında başarılı olmasını diliyorum.

Ama hayatlarımızı kısıtlayıcı sorular ile paylaşılan videolar, yapılan yorumlarda iki insan üzerinden değişik ve popülerlik kazanacağım diye her türlü algıyı yapmaya çalışan, sapkın davranışta bulunan durumları bırakın artık."