Brezilya'nın ünlü fenomeni Urso'dan altı eşi ile ilgili şoke eden itiraf! Bakın ne dedi...

Altı kadınla aynı anda evli olan Brezilya'nın ünlü sosyal medya fenomeni Arthur O Urso, sosyal medyanın gündemine sık sık geliyor. Çok eşli hayatı hakkındaki gelişmeleri takipçileriyle paylaşan ve en son tüm eşleriyle aynı anda yatabilmek için yeni bir yatak almasıyla gündeme gelmişti.. Şimdi ise fenomen isim öyle bir itirafta bulunup yardım istedi ki duyanlar adeta şoke oldu. Bakın Urso takipçilerinden ne için yardım istedi...

Brezilya'nın ünlü fenomeni Urso'dan altı eşi ile ilgili şoke eden itiraf! Bakın ne dedi...

Brezilya'da yaşayan sosyal medya fenomeni Arthur O Urso, çok eşli evliliğinin detaylarını paylaştı. Geçtiğimiz günlerde eşleriyle aynı anda yatakta uyumak için özel bir yatak yaptırdığını ifade eden Urso, eşlerinin aynı anda regl olduklarını ve durumun hayatının en büyük zorluğu olduğunu itiraf etti.

Brezilya'nın ünlü fenomeni Urso'dan altı eşi ile ilgili şoke eden itiraf! Bakın ne dedi... - Resim : 1

Fenomen isim, evliliklerinde regl döneminin zorluluğundan bahsederken "Hepsi aynı anda regl oluyor ve bu çok kaotik" ifadelerini kullandı.

Brezilya'nın ünlü fenomeni Urso'dan altı eşi ile ilgili şoke eden itiraf! Bakın ne dedi... - Resim : 2

Urso, regl dönemlerinde eşlerinin anlamsız bir şekilde kavga çıkarttığını ve hormonel olarak büyük dengesizlikler yaşadığını dile getirerek "Köşede biri ağlıyor, diğeri ise çikolata yiyor. Sebepsiz çıkan kavgaları anlatmıyorum bile. Bu bir kaos” dedi.

Brezilya'nın ünlü fenomeni Urso'dan altı eşi ile ilgili şoke eden itiraf! Bakın ne dedi... - Resim : 3

Eşlerine bu dönemde nasıl yaklaşması gerektiğini bilemediğini söyleyen Urso, takipçilerinden yardım istedi.

Brezilya'nın ünlü fenomeni Urso'dan altı eşi ile ilgili şoke eden itiraf! Bakın ne dedi... - Resim : 4

Serdar Ortaç'tan Fatih Portakal'a dava! 2. Kristal Şehir ve Başarı Ödül Töreni geceye damga vurdu Sahneden düşen Kibariye'den ilk açıklama Survivor'da eleme adayları kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı?