Boğa Boğa filmi için bıyık bırakan Kıvanç Tatlıtuğ'u görenler bakın kime benzetti

Kıvanç Tatlıtuğ, Netflix'te yayınlanacak olan yeni filmi Boğa Boğa için imaj değiştirerek bıyık bıraktı. Tatlıtuğ bu haliyle bir partinin genel başkanına benzetildi. İşte Tatlıtuğ'un yeni filmi ve gelen yorumlar...

Show TV ekranlarında yayınlanan Aile dizisinde Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni filmi Boğa Boğa önümüzdeki günlerde Netflix'te izleyiciyle buluşacak.

Boğa Boğa filmi için bıyık bırakan Kıvanç Tatlıtuğ'u görenler bakın kime benzetti - Resim : 1

Boğa Boğa filmi için bıyık bırakan Kıvanç Tatlıtuğ'u görenler bakın kime benzetti - Resim : 2

Film için bıyık bırakan Tatlıtuğ'un son halini görenlerin aklına Erkan Baş geldi.

Boğa Boğa filmi için bıyık bırakan Kıvanç Tatlıtuğ'u görenler bakın kime benzetti - Resim : 3

"ERKAN TATLITUĞ OLMUŞ"
Aradıkları huzuru bulmak için Ege'de bir köye yerleşen İstanbullu bir çiftin hikayesini konu eden filmde Tatlıtuğ'un filmdeki bıyıklı imajı Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş'a benzetildi.

Boğa Boğa filmi için bıyık bırakan Kıvanç Tatlıtuğ'u görenler bakın kime benzetti - Resim : 4Twitter'da "Erkan Tatlıtuğ" adıyla trend olan Tatlıtuğ ve Baş için kısa sürede binlerce yorum yapıldı. İkiliyi birbirine benzeten kullanıcılar "Seçimi hemen atlatalım Kıvanç Tatlıtuğ'u Erkan Baş olarak görmeye başladım" benzeri yorumlar yaptı.

Heykeliyle yan yana geldi görenler ayırt etmekte zorlandı Ece Erken eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili yeni deliller sundu Banu Alkan için 'mahkemeye zorla getirme' kararı! Tetikçinin Oğlu saat kaçta başlıyor, konusu nedir, oyuncuları kimler?