Bilal Göregen Alişan'ın sunduğu "Alişan ile Hayata Gülümse" adlı programa katıldı! Göregen stüdyoda duygusal anlar yaşattı

Hafta içi her gün TRT1 ekranlarında yayınlanan "Alişan ile Hayata Gülümse" adlı programa konuk olan doğuştan görme engelli Bilal Göregen stüdyodakileri duygulandırdı.

Acun Ilıcalı'nın düzenlediği 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasının ilk sezonuna katılan ve 'Sevdiğim Kız Bana Abi Deyince' şarkısıyla ünlenen Göregen, şarkıcı ve oyuncu Alişan'ın sunuculuğunu yaptığı TRT1 ekranlarında yayınlanan "Alişan ile Hayata Gülümse" adlı programa katıldı.

Programdaki konuşmaları ve annesine olan düşkünlüğüyle herkesi duygulandıran Göregen, Alişan'ın "Annen şu an nerede? Bence evde bizi izliyordur." demesi üzerine şu şekilde tepki verdi:
"Bence evde değildir abi. Annem sol tarafımda ağlıyor ve burnunu çekiyordur."

Annesinin stüdyoda olduğunu bilmemesine rağmen bu kadar net cevap verebilmesi herkesi şaşırtırken Alişan'ı çok duygulandırdı.

Nasıl anladığına soran Alişan'a, "Çünkü ben onun ağlamasını beni ilk defa okula bıraktığında tanıdım abi." cevabını verdi.

Herkesi ağlatan bu cevaptan sonra anne Göregen, oğluna sarıldı.