Bıçak altına yatan İbrahim Tatlıses'ten ilk fotoğraf geldi

İbrahim Tatlıses, konserinde kalp ameliyatı olacağını duyurup helallik istemişti. Riskli ameliyat sonrası Tatlıses'ten ilk fotoğraf geldi.

Bıçak altına yatan İbrahim Tatlıses'ten ilk fotoğraf geldi
  • İbrahim Tatlıses’e yapılan anjiyo sonrası iki kalp damarının tıkalı olduğu tespit edildi. Bunun üzerine yapılan operasyonla kalp kapakçığı değiştirildi. 2.5 saat süren ameliyat başarılı geçti.
  • Başarılı geçen ameliyatın ardından Tatlıses'i hastanede ailesi ve dostları yalnız bırakmadı. Ziyaretçiler arasında yer alan Erol Köse, İbrahim Tatlıses ile bir fotoğraf çektirdi. Tatlıses'in birkaç gün içinde taburcu olması bekleniyor.

Bıçak altına yatan İbrahim Tatlıses'ten ilk fotoğraf geldi - Resim : 1

  • Erol Köse, İbrahim Tatlıses’i ziyaret ettiği sırada kendisini de kontrol ettirdiğini ve kalp krizinden kurtulduğunu açıkladı. Köse, “Anjiyo ve stent takılma işlemim yapıldı. Önce Allah’a, sonra Tatlıses ve Prof. Dr. Mehmet Yazıcıoğlu’na teşekkür ederim,” dedi.
  • İbrahim Tatlıses’i ziyaret eden bir diğer isim ise Aydemir Akbaş oldu. Akbaş, “Çok iyi, maşallahı var. Taş gibi taş, Allah ona şifa versin. Ben de kanseri yendim, tüm sonuçlarım temiz çıktı. Ama şu bel fıtığını yenemedim. Fizyoterapiye gidiyorum,” ifadelerini kullandı.
Pelin Akil'den romantik pozlar Ünlü sanatçıdan "ekonomi" yorumu Ece Ronay’a hapis cezası Bülent Ersoy'un şakası tepki çekti