Beyazıt Öztürk'ten 'Beyaz Show' paylaşımı: Beyaz Show ne zaman, hangi kanalda başlıyor?

Beyazıt Öztürk, geçtiğimiz günlerde Beyaz Show'un yeniden başlayacağını açıklamıştı. Hayranlarını bu haber ile sevindiren ünlü şovmen, yaptığı Beyaz Show paylaşımı ile dikkat çekti. Peki, Beyaz Show ne zaman, hangi kanalda başlıyor?

Beyazıt Öztürk'ten 'Beyaz Show' paylaşımı: Beyaz Show ne zaman, hangi kanalda başlıyor?

Türk televizyon tarihinin 22 sezon izleyiciyle buluşan en uzun soluklu talk showlarından Beyaz Show geri dönüyor. Beyazıt Öztürk, geçen hafta vermişti bu haberi. Ünlü şovmen Beyaz Show'lu nostaljik paylaşı mı ise Beyaz Show ne zaman başlıyor, hangi kanalda sorularını akıllara getirdi.

BEYAZ SHOW'LU ÖZLEDİM NOTLU PAYLAŞIM

Ekranlara dönmeye hazırlanan Beyazıt Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini heyecanlandırdı. 'Beyaz Show'a Murat Boz, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak gibi isimlerin konuk olduğu bölümden bir fotoğraf karesini paylaşan Öztürk, paylaşımınım altına ''Ben de özledim ben de'' notunu düştü.

Beyazıt Öztürk'ten 'Beyaz Show' paylaşımı: Beyaz Show ne zaman, hangi kanalda başlıyor? - Resim : 1

BEYAZ SHOW NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Öztürk, katıldığı canlı yayında “Bu yaz Beyaz Show başlayacak. Ayrıca bir yarışma programıyla da ekrana dönüyorum” ifadelerini kullanmıştı. Programın başlayacağı kesin tarih henüz belli değil.

Beyazıt Öztürk'ten 'Beyaz Show' paylaşımı: Beyaz Show ne zaman, hangi kanalda başlıyor? - Resim : 2

BEYAZ SHOW HANGİ KANALDA OLACAK?

Türk televizyon tarihinin 22 sezon izleyiciyle buluşan en uzun soluklu talk showlarından Beyaz Show ve yarışma programı Passaparola ekranlara tv8'de geri dönmeye hazırlanıyor.

Estetik operasyon sonrası neredeyse gözlerini kaybetti! Teoman'dan para itirafı: Meğer harçlık usulü... Deniz Uğur kimdir? Reha Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur oynadığı diziler, filmler MasterChef All Star ana kadrosuna giren 7. yarışmacı belli oldu!