Beyaz Show ne zaman başlıyor? Beyaz Show hangi kanalda yayınlanacak?

Beyaz Show, yıllar sonra geri dönüyor. Fenomen talk show programı 2018'de sona ermişti. Acun Ilıcalı, katıldığı bir programda Beyaz Show yayın tarihi ve kanalı hakkında bilgi verdi. Peki, Beyaz Show ne zaman başlıyor, hangi kanalda olacak?

Beyaz Show ne zaman başlıyor? Beyaz Show hangi kanalda yayınlanacak?

Acun Ilıcalı "Beyaz Show" müjdesini verdi. Bir dönemin en çok izlenen talk show programı Beyaz Show yakında yeniden başlıyor Beyazıt Öztürk'ün sunduğu program, beş sene önce yayından kaldırılmıştı. Sonrasında O Ses Türkiye'de jürilik yapan Beyazıt Öztürk'ün Beyaz Show ile birlikte başka bir programda sunacak. İşte Beyaz Show yayın tarihi...

Beyaz Show ne zaman başlıyor? Beyaz Show hangi kanalda yayınlanacak? - Resim : 1

BEYAZ SHOW NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Acun Ilıcalı, katıldığı programda "Bu ülkenin Beyaz Show'a ihtiyacı var" diyerek Beyaz Show'un yılbaşında ekranlara döneceği müjdesini verdi.

Beyaz Show ne zaman başlıyor? Beyaz Show hangi kanalda yayınlanacak? - Resim : 2

BEYAZ SHOW HANGİ KANALDA OLACAK?

Özel bölümle ekrana dönecek olan Beyaz Show'un 31 Aralık 2023 tarihinde yılbaşı gecesi Tv8 ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

Feyza Altun paylaştı! İlaç içerim dedi" Hakan Peker İYİ Parti'den belediye başkan adayı oldu MasterChef'te1. dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adaylar kimler oldu? Acun Ilıcalı müjdeyi verdi! Beyaz Show geri dönüyor: Büyük geliyoruz, akılları alacağız