Beyaz Show ne zaman, hangi kanalda başlıyor?

Beyazıt Öztürk, katıldığı bir canlı yayında Beyaz Show'un yeniden başlayacağını duyurdu. Ayrıca bir de yarışma programıyla ekrana döneceğini söyleyen Beyazıt Öztürk'ün açıklamaları merak uyandırdı. Peki, Beyaz Show ne zaman başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

Beyaz Show ne zaman, hangi kanalda başlıyor?

Beyaz Show geri dönüyor. Bir döneme damgasını vuran ve yirmi yılı aşkın televizyonların en çok izlenen talk show Beyaz Show yeniden başlıyor. 2018'te ekrana gelen veda eden Beyaz Show müjdesini Beyazıt Öztürk canlı yayında verdi. Peki, Beyaz Show ne zaman başlıyor, hangi kanalda yayınlanacak?

BEYAZ SHOW NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, katıldığı canlı yayında Beyaz Show'un yaz aylarında yeniden yayınlanacağını ve ayrıca bir yarışma programıyla da ekrana döneceğini duyurdu. Ancak programın hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacağı hakkında henüz açıklama yapılmadı.

Beyaz Show ne zaman, hangi kanalda başlıyor? - Resim : 1

BEYAZIT ÖZTÜRK'ÜN BAHSETTİĞİ YARIŞMA O SES TÜRKİYE'Mİ?

Beyaz Show'un yeniden başlayacağını duyuran Beyazıt Öztürk, aynı zamanda bir yarışma programıyla da ekranlara döneceğini söyledi. Beyazıt Öztürk'ün yarışma programından kastının jürilik yaptığı O Ses Türkiye olup olmadığı ise merak konusu.

Beyaz Show ne zaman, hangi kanalda başlıyor? - Resim : 2

BEYAZ SHOW NE ZAMAN BAŞLADI, NE ZAMAN BİTTİ?

Beyaz Show, sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı, 6 Aralık 1996 tarihinde Kanal D'de başladı. Beyaz Show, komedi ve eğlence unsurlarını da içermesiyle Türk halkı tarafından büyük beğeniyle karşılandı. Programda kısa film tadında skeçler çekmiştir ve programa telefon ile bağlanmak mümkündür. Ayrıca telefonla programa katılan ünlüler de olmuştur. 2000-2001'de bir sezon Star TV'de yayınlanan program, tekrar Kanal D'ye geçti.

2009'da Beyaz Show'u bitirip bir yarışma programı sunmaya başladı. Fakat izleyicilerin büyük tepkisi üzerine Beyaz Show yeniden yayına alındı.

4 Mayıs 2018 Cuma gecesi sezon finali yapıp yayından kaldırılmıştır. Toplam 22 sezon (1996-2018) sürmüştür.

Beyazıt Öztürk müjdeyi verdi! Eda Ece bu kez de düğün davetiyesi ile gündem oldu MasterChef Rıfat kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef'te ana kadroya kim girdi?