Beren Saat'in eşi Kenan Doğulu'ya 50. yaş gününde komşularından kötü sürpriz! Kapısına polis dayandı

50 yaşına giren ünlü popçu Kenan Doğulu, eşi Beren Saat ile evlerinde büyük bir doğum günü partisi yaptı. Adeta ünlü geçidi olan partiye Kıvanç Tatlıtuğ, Zeynep Bastık, Yılmaz Erdoğan, Hande Erçel gibi pek çok ünlü isim katıldı. Doğulu, partiden önce komşularına özür mektubu yollasa da şikayetten kurtulamadı. Kenan Doğulu'nun Yılmaz Erdoğan'a yönelttiği cinsellik sorusu partiye damga vurdu. Öte yandan doğum gününe polisler bakın yaptı. İşte ayrıntılar...

  • Aşk-ı Memnu, Fatmagül'ün Suçu Ne? ve Atiye gibi dizilerde canlandırdığı karakterlerle hafızalara kazınan Beren Saat, 10 yıl önce şarkıcı Kenan Doğulu ile evlendi.
  • Son olarak Beren Saat, 50 yaşına giren eşi Kenan Doğulu için, dün akşam Acarkent'teki evlerinde büyük bir parti verdi.

Beren Saat'in eşi Kenan Doğulu'ya 50. yaş gününde komşularından kötü sürpriz! Kapısına polis dayandı - Resim : 1

GİTAR ŞEKLİNDE PASTA GELDİ

  • Ünlü isimlerin akın ettiği gecede Kenan Doğulu'ya gitar şeklinde beyaz bir pasta yaptırıldı.
  • Renkli bir dekorasyon hakim olduğu partide duvarlara güneş sembolünün yanına "Kenan doğdu" yazıları asıldı.
  • Partide şarkılarını söyleyen Doğulu, Beren Saat ile de dans etmeyi ihmal etmedi.

Beren Saat'in eşi Kenan Doğulu'ya 50. yaş gününde komşularından kötü sürpriz! Kapısına polis dayandı - Resim : 2

AŞK-I MEMNU OYUNCULARI BİR ARADA

  • Gecede dikkat çeken bir detay ise Aşk-ı Memnu oyuncuları oldu.
  • Partiye katılan dizinin oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem, Beren Saat ile poz verdi.
  • Bihter, Behlül ve Adnan karakterini bir arada gören sosyal medya kullanıcıları "Aşk-ı Memnu yeniden başlıyor" yorumunu yaptı.

Beren Saat'in eşi Kenan Doğulu'ya 50. yaş gününde komşularından kötü sürpriz! Kapısına polis dayandı - Resim : 3

KOMŞULARA ÖNCEDEN ÖZÜR MEKTUBU

  • Büyük bir parti organize eden Kenan Doğulu, oluşabilecek yüksek sesten dolayı komşularına mektup göndererek şunları söyledi:
"Her sene 31 Mayıs'ta sizlere verdiğimiz geçici rahatsızlık için önden özür diliyorum biliyorsunuz. Bu cuma da evde, bahçede, eş, dost ve ailemle bir araya gelip 50. yaş günümü kutlayacağız. Normalden biraz daha kalabalık olacağımız için doğal olarak konuşma ve müzik gürültüsü daha fazla olacaktır. Şimdiden affınıza sığınarak bir gecelik sabır ve anlayış rica ediyorum. Olası bir ihtiyaç, uyarı veya destek için bize ulaşmanız gerekirse güvenlik ve koordinasyon müdürümüz Vahdet Bey'e ulaşabilirsiniz. Katılmak isterseniz de bekleriz, listeye eklenmek için lütfen isimlerinizi iletiniz."

Beren Saat'in eşi Kenan Doğulu'ya 50. yaş gününde komşularından kötü sürpriz! Kapısına polis dayandı - Resim : 4

YILMAZ ERDOĞAN'A CİNSELLİK SORUSU

  • Doğulu, Yılmaz Erdoğan'a "Yılmaz hocam çok sevişmenin zararı var mı? Sen bilirsin…" diye sordu. Son günlerde çeşitli aşk iddialarıyla konuşulan Erdoğan, soruya nasıl cevap vereceğini şaşırdı.
  • Tüm bunlar yaşanırken partide Erdoğan'ın eski eşi, Beren Saat'in de yakın arkadaşı ünlü oyuncu Belçim Bilgin de oradaydı.

PARTİYE POLİS BASKIN YAPTI

  • Beren Saat'in eşi Kenan Doğulu için Acarkent'te organize ettiği doğum günü partisine, site sakinlerinin şikayeti üzerine polis baskını yapıldı.
  • Site sakinlerinin gece saat 00:00'ı geçmesine rağmen yüksek sesle devam eden müzikten rahatsız olmaları üzerine polis çağırıldı.
  • Partinin, gece yarısını geçmesine rağmen devam etmesi ve gürültünün durdurulması yönündeki ikazların dikkate alınmaması, site sakinlerinin sabrını taşırdı.
  • Gelen şikayetler üzerine harekete geçen polis ekipleri, Acarkent'teki partiye müdahale etti.

Beren Saat'in eşi Kenan Doğulu'ya 50. yaş gününde komşularından kötü sürpriz! Kapısına polis dayandı - Resim : 5

Oyuncu Ahmet Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı Şarkıcı Yalın, kariyerinin 20. yıl dönümüne özel konserde göz kamaştırdı Tahliye olmak için kendilerine mi zarar veriyorlar? Makam koltuğuna köpeğini oturttu