Barış Arduç ile Gupse Özay çiftinden kızları Jan Asya ile olay yaratan pozlar

Barış Arduç ile Gupse Özay çifti evliliklerini kızları Jan Asya ile taçlandırmıştı. Oyuncu çiftin aile saadeti devam ederken geçtiğimiz yıl Eylül ayında dünyaya gelen Asya bebek ilk kez görüntülendi. Mutluluklarını gözlerden uzak yaşayan çift tatilde kızlarıyla muhteşem pozlar verdi. O pozlar sosyal medyayı salladı. Fanları,Özay ve Arduç'a anne-baba olmayı çok yakıştırırken Asya bebek bakın en çok kime benzetildi.

Barış Arduç ile Gupse Özay çiftinden kızları Jan Asya ile olay yaratan pozlar

'Deliha' filminin setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen oyuncu çift Gupse Özay ile Barış Arduç, 29 Temmuz 2020'de Çeşme'de nikah masasına oturmuştu.

 Uzun yıllar sevgili kaldıktan sonra sade bir törenle dünya evine giren çift 2022 yılında da kızları Jan Asya ile ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşadı.

Barış Arduç ile Gupse Özay çiftinden kızları Jan Asya ile olay yaratan pozlar - Resim : 1

TATİLDE JAN ASYA İLE MUTLU KARELER

Uzun süredir ekranlardan ve objektiflerden uzak olan çift bu yaz tatilinde kızları Jan Asya'yı kucaklarına alarak poz verdi.

Mutluluklarını gözlerden uzak yaşayan çiftin pozları sosyal medyayı salladı.

Jan Asya bebek
Jan Asya bebek

JAN AYSA ANNEYE Mİ BABAYA MI BENZİYOR?

Mutlulukları yüzlerine yansıyan çiftin bu karelerine yorum yağdı. Kullanıcıların birçoğu Jan Asya'yı babası Barış Arduç'a benzetirken bazı kullanıcılar her ikisinden de biraz benzerlik taşıdığını ifade etti.

Barış Arduç ile Gupse Özay çiftinden kızları Jan Asya ile olay yaratan pozlar - Resim : 3

"TEK İLGİLENDİĞİM ŞEY KIZIM"

Mutlu birliktelikleri süren Özay ve Arduç, geçtiğimiz yıl da kızlarını kucaklarına almıştı. Arduç, daha önce, yatığı bir açıklamada "Evlendikten sonra hayatımda bir şey değişmedi. Yedi yıldır beraberiz, evlilik bizim için sembolik bir şey oldu. Değişen bir şey yok" şeklinde konuşmuştu.

Ayrıca, "Şu an herhangi bir proje yok. Zaten seçim sürecindeyiz. Biliyorsunuz bir kızım oldu. Tek ilgilendiğim şey kızım" ifadelerini kullanmıştı.

Barış Arduç ile Gupse Özay çiftinden kızları Jan Asya ile olay yaratan pozlar - Resim : 4

JAN ASYA İSMİ NEREDEN GELİYOR?

Çerkes olan Gupse Özay, 9 Eylül'de dünyaya gelen kızına Jan Asya ismi vermişti. Jan, TDK'da "Atak, çevik, becerikli, çalışkan, asil soylu bir aileden gelen..." anlamına geliyor.

Barış Arduç ile Gupse Özay çiftinden kızları Jan Asya ile olay yaratan pozlar - Resim : 5

Mahsun Kırmızıgül minibüste konser verdi MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayları kimler oldu? Haluk Bilginer'e hack şoku! Bebeğin cinsiyeti belli oldu!