Ayşegül Aldinç'ten özel itiraflar: "Kıskanıldığımı ve engellendiğimi biliyorum"

Usta sanatçı Ayşegül Aldinç, Ceyda Düvenci'nin sunumuyla NTV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Sohbetler'e, konuk oldu. Özel hayatı ve kariyeriyle ilgili olay itiraflarda bulunan Aldinç, "Kıskanıldığımı ve engellendiğimi biliyorum" dedi.

Ayşegül Aldinç'ten özel itiraflar: "Kıskanıldığımı ve engellendiğimi biliyorum"
  • Yapımcılığını BBO Yapım, Mahperi Altun Uçar ve Şafak Bakkalbaşıoğlu'nun üstlendiği, Ceyda Düvenci'nin sunumuyla NTV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Sohbetler, 3. yılıyla yeni sezona merhaba dedi.
  • Ceyda Düvenci, 9 Eylül Pazartesi günü, yeni sezonun ilk programında usta sanatçı Ayşegül Aldinç'i konuk etti. Aldinç ve Düvenci birlikte çok özel bir Bambaşka Sohbetler'e imza attılar.

Ayşegül Aldinç'ten özel itiraflar: "Kıskanıldığımı ve engellendiğimi biliyorum" - Resim : 1

"EN BÜYÜK MUTLULUĞUM..."

  • Programı açarken, "Hayatımın en güzel yazını geri bıraktım" diyen Ceyda Düvenci, Ayşegül Aldinç'le annesi üzerine de sohbet etti.
  • Aldinç şu itirafta bulundu: "En büyük mutluluğum ve hüznüm aynı zamanda tabii, annemle olmak. Onunla ne kadar olabilsem benim için çok büyük bir kazanç..."

Ayşegül Aldinç'ten özel itiraflar: "Kıskanıldığımı ve engellendiğimi biliyorum" - Resim : 2

"KISKANILDIĞIMI VE ENGELLENDİĞİMİ BİLİYORUM"

  • Aldinç,"Kıskanıldığımı ve engellendiğimi biliyorum.
  • Bunların kimler olduğunu da biliyorum. günün birinde hayatımla, sektörle ilgili bir kitap yazdığımda onların isimlerini değiştirebilirim de... Ama içimde tutarak da bu dünyadan gitmeyi düşünmüyorum.

Ayşegül Aldinç'ten özel itiraflar: "Kıskanıldığımı ve engellendiğimi biliyorum" - Resim : 3

  • Çünkü onlar yaparken engelledim diye çok mutlulardı. Ben bunları yazabildiğim zaman, ne günse o gün, birileri de rahatsız olsun. O sıralarda ben de rahatsız olmuştum çünkü" dedi.
  • Ceyda Düvenci'nin "Sana yapılandan sonra içine su serpecek şeyler görebildin mi? Yaptı ama ilahi adaletle o da bunu gördü dedin mi?" sorusu üzerine de Ayşegül Aldinç:
  • "Kinci değilim ama, bazen gördüğüm duyduğum zaman, senin dediğin noktaya gelebiliyorum evet, ilahi adalet çalışıyor dedim evet ve görebildim!" yanıtını verdi. 
Reha Muhtar'ın sağlık durumu nasıl? Galler Prensesi güzel haberi verdi Gökbakar'ın kaçak villası için yıkım kararı Zayıflama sırrını açıkladı