Ayşegül Aldinç'ten nostaljik paylaşım: Memuriyet günlerine ait fotoğrafını paylaştı

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Ayşegül Aldinç, sosyal medya hesabından yıllar öncesine ait bir fotoğrafını paylaşarak, memuriyet yıllarını hatırlattı. Aldinç, Yıldız Porselen'de çalıştığı dönemden bahsetti ve o dönemdeki saç stilini anlattı.

Ayşegül Aldinç'ten nostaljik paylaşım: Memuriyet günlerine ait fotoğrafını paylaştı
  • Hem müzik hem de oyunculuk kariyerindeki başarılarıyla tanınan Ayşegül Aldinç, geçmişine dair nostaljik bir paylaşımda bulundu.
  • Pop müziğin önemli isimlerinden olan Aldinç, sosyal medya hesabında paylaştığı siyah-beyaz fotoğraf ile memuriyet yıllarını hatırlattı.
  • Fotoğrafta genç Aldinç'in elinde bir porselen tabakla poz verdiği görülüyor.

Ayşegül Aldinç'ten nostaljik paylaşım: Memuriyet günlerine ait fotoğrafını paylaştı - Resim : 1

  • Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, Yıldız Parkı içindeki Yıldız Porselen'de devlet memuru olarak çalıştığını belirten Aldinç, dört yıl boyunca bu görevde bulunduğunu açıkladı.
  • "Tatbiki Güzel Sanatlar Yüksek Okulu'ndan mezun olduktan sonra Yıldız Porselen’de önce stajyer öğrenci, ardından desinatör olarak çalıştım," dedi.
  • O dönemde seramik üzerine serbest çalışmalar yaptıklarını ve klasik şablonlu işleri de arada gerçekleştirdiklerini ifade etti.
  • Ayrıca, Aldinç o dönemdeki saç stiline de değindi.
  • Eurovision'dan döndüğü yıl saçlarını "Aslan Başı" adı verilen moda bir modelde kestirdiğini anlattı. "O dönemde 'Aslan Başı' adı verilen kısa saç modeli modaydı. Ancak saçlarımı tamamen kestirdim. Saçlarımla ilgili yorumlar ise çeşitliydi; kimileri uzun yazdığımı, kimileri ise yazmanın bizim geleneksel işimiz olduğunu ifade etti. Ben ise ikinci görüşü tercih ediyorum çünkü yazmak bizde bir tür ata sporu" diye ekledi.
Safiye Soyman'ın en acı günü! Oğlunu toprağa verdi: Sana nasıl dayanacağım? Kadir Ezildi'yi yıllar önce terk eden babası konuştu Sevda Türküsev'den Tuğba Ekinci'ye: Cahilsin Survivor Nagihan Karadere'nin başı dertte!