Avukat Feyza Altun'un Dilan Polat ile ilgili yaptığı paylaşım olay oldu! "Daha fazla konuşursan ilaç içer video çekerim dedi"

Kara para aklama iddialarıyla gündeme gelen Dilan Polat hakkında konuşulanlar herkesi şoke ederken son olarak Avukat Feyza Altun'un sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar akıllara durgunluk verdi. Dilan Polat'ın kendisine dava açtığını söyleyen Feyza Altun, gerçeklerin peşini bırakmayacağını ifade etmesinin ardından Polat ailesi tarafından tehdit edildiğini iddia etti. Altun, daha fazla konuşursa Polat'ın ilaç içeceğini ve çektiği videoyla kendisini suçlayacağını iddia etti. İşte detaylar...

Avukat Feyza Altun'un Dilan Polat ile ilgili yaptığı paylaşım olay oldu! "Daha fazla konuşursan ilaç içer video çekerim dedi"

Son günlerde kara para aklama, vergi kaçırma ve tetikçilik iddialarıyla gündeme gelen sosyal medya fenomeni Dilan Polat hakkında konuşulanlar herkesi şoke etti! 

Son olarak Avukat Feyza Altun'un Dilan Polat hakkında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar kullanıcıları meraklandırdı.

Dilan Polat hakkında iddialarda bulunan Feyza Altun, Dilan Polat'ın markası olduğunu bildiğimiz 'Rise&Shine' ürünlerinin aslında bir fabrikadan çıkmadığını, üretilen malların sadece etiket basılarak satışa sunulduğunu söyledi. 

Avukat Feyza Altun'un Dilan Polat ile ilgili yaptığı paylaşım olay oldu! "Daha fazla konuşursan ilaç içer video çekerim dedi" - Resim : 1

Altun, paylaşımında "Senin fabrikan yok ki beni çıldırtmak mı istiyorsun senin fabrikan yok, fason üretim yaptırdığın yerin videosunu atman bir işe yaramaz elbette bir yerde üretiliyor evde kendin Şuleyle doldurmuyorsan... Ama sen benim fabrikam var diyerek insanları kandırıyorsun. Sen kurduğun fabrikanın yerini söyle aldığın teşviği söyle. Söyleyemezsin çünkü yok. Ha bir de fasoncularının ücretlerini geciktirme ispiyonluyorlar seni. Sözleşmeni bile gönderirler sağa sola..." ifadelerini kullandı.

Avukat Feyza Altun'un Dilan Polat ile ilgili yaptığı paylaşım olay oldu! "Daha fazla konuşursan ilaç içer video çekerim dedi" - Resim : 2

Paylaşımın ardından bir paylaşım daha yaparak Dilan Polat ve ablası Sıla Doğu'nun hakkında tazyik hapis cezası istediğini belirten Feyza Altun, "Daha karar kesinleşmeden bu talepte bulunamayacaklarını bile bilmeyen bir avukatları var. Ayrıca karar küçük düşürücü beyanda bulunma diyor, hangi beyan küçük düşürücüymüş? 

Peki Dilan Polat'ın benime telefonda konuşmak istemesi Engin Polat'ın bana mesaj atmasını ne yapacağız kardeşim? Hem iletişim kurma diye karar alıyorsun hem de benimle konuşmaya çalışıyorsunuz. Yayınlayayım mı?" dedi. 

Avukat Feyza Altun'un Dilan Polat ile ilgili yaptığı paylaşım olay oldu! "Daha fazla konuşursan ilaç içer video çekerim dedi" - Resim : 3

İddialar ile ilgili Dilan Polat ve Engin Polat'tan bir açıklama gelmezken Feyza Altun'un yaptığı son paylaşım akıllara durgunluk verdi. Daha fazla konuşması durumunda Dilan Polat'ın intihar edip kendisini videoya çekeceğini iddia eden Feyza Altun, "Beni tedirgin eden sözler duydum" dedi.

Avukat Feyza Altun'un Dilan Polat ile ilgili yaptığı paylaşım olay oldu! "Daha fazla konuşursan ilaç içer video çekerim dedi" - Resim : 4

Altun, o iddiaları sosyal medya hesabından şu şekilde duyurdu:

"Bugün içeriğini burada açıklayamayacağım telefon görüşmeleri yaptım (tarafıma ulaşıldı). Bu görüşmeleri can güvenliğim açısından kayıt altına aldım. İlgili yerlere ve kişilere kaydetmeleri için arşivlettirdim. Kalitesiz ürünler satılıyor bunlar nerede üretiliyor diye çıktığım yol beni dipsiz bir kuyuya götürdü. Beni tedirgin eden sözler duydum. Bunlar kayıt altındadır. Sandığınızdan daha büyük..." 

Avukat Feyza Altun'un Dilan Polat ile ilgili yaptığı paylaşım olay oldu! "Daha fazla konuşursan ilaç içer video çekerim dedi" - Resim : 5

Altun, paylaşımının devamında ise Dilan Polat'ın intihar edebileceği iddialarını şu sözlerle duyurdu:

"Bugün konuşmaya devam edersem ilaç içerek video çekeceğini ve ölümünden beni sorumlu tutacağını söyleyen şahsı 112'ye ihbar ettim. 8 tane polis memuru ile konuştum. Kimsenin ölümünden falan sorumlu değilim... Yaptığınız psikolojik şiddettir, hepsi kayıt altında."

Avukat Feyza Altun'un Dilan Polat ile ilgili yaptığı paylaşım olay oldu! "Daha fazla konuşursan ilaç içer video çekerim dedi" - Resim : 6

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımların ardından, tehdit edildiğini iddia eden Feyza Altun'a destek verenler de paylaşımlarda bulundu. 

Kaynak: haberet.com

Hakan Peker İYİ Parti'den belediye başkan adayı oldu MasterChef'te1. dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adaylar kimler oldu? Acun Ilıcalı müjdeyi verdi! Beyaz Show geri dönüyor: Büyük geliyoruz, akılları alacağız Güldür Güldür'den 'CHP' skeci! "Biz de rahatsızız ekodan"