Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz kanser tedavisini tamamladı!

Geçtiğimiz yıl lenfoma kanserine yakalanan Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz, sağlık durumuna ilişkin son durumu Instagram hesabından paylaştığı video aracılığıyla sevenlerine açıkladı. Özoğuz, tedavi sürecinin sonuna geldiğini ve artık konserlerine devam edebileceğini duyurdu.

Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz kanser tedavisini tamamladı!

1 yıl önce lenfoma kanseri teşhisi konulan Athena grubu gitaristi Hakan Özoğuz, sağlık durumuna ilişkin son bilgileri sevenleriyle paylaştı.

Instagram adresinden video paylaşan Özoğuz, tedavi sürecinin sonuna geldiğini belirttiği konuşmasında "Herkese selamlar. Bildiğiniz üzere bir tedavi sürecindeydim ve artık bu sürecin sonuna geldiğimi sizlere haber vermek istiyorum. Her şey olması gerektiği gibi yolunda ilerliyor çok şükür. Bu süreçte yanımda olan aileme, sevdiklerime, arkadaşlarıma ve doktorlarıma çok teşekkür ederim. İyi dilekleriniz ve dualarınız için sizlere de teşekkür ediyorum. Şimdi artık konserlerde, projelerde ve albümlerde görüşmek dileğiyle, hoşça kalın" ifadelerini kullandı.

Melike Şahin'in Bursa konseri iptal edildi Sinan Akçıl: Dilsiz şeytan olmayacağım Ödül alan neden nefret kusuyor? Meclis'e giren oyuncu Haberet.com'a değerlendirdi "Kibritçi" Cevat yoğun bakımda entübe edildi