Athena Gökhan Nurgül Yeşilçay'a cevap verdi: Zor zamanlar geçiriyor olabilir

Geçtiğimiz günlerde oğlu ile Athena'nın konserine giden Nurgül Yeşilçay, sosyal medyan Gökhan Özoğuz'a adeta nefret kusmuştu. Ünlü şarkıcıdan Yeşilçay'a yanıt geldi. ' Zor zamanlar geçiriyor olabilir' diyen Athena Gökhan bakın ne cevap verdi...

Athena Gökhan Nurgül Yeşilçay'a cevap verdi:  Zor zamanlar geçiriyor olabilir

Nurgül Yeşilçay oğlu Nejat Osman ile Athena konserine gitmiş oğlunun grup üyeleri ile tanışması üzerine kulis ziyareti gerçekleştirmişlerdi.

Ünlü oyuncu, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un kulisteki tavırlarından rahatsız olmuş ve ardından sosyal medya hesabı üzerinden sitem etmişti. Yeşilçay, Özoğuz hakkında "Kimseyi gözünüzde büyütmeyin" sözlerini kullanmıştı.

Athena Gökhan Nurgül Yeşilçay'a cevap verdi:  Zor zamanlar geçiriyor olabilir - Resim : 1

İLK DEFA KONUŞTU

Gökhan Özoğuz, önceki akşam katıldığı bir davette görüntülendi. Ünlü şarkıcı, gazetecilerin sorularını cevapladı.

Gökhan Özoğuz, Nurgül Yeşilçay'ın birkaç gün önce kendisine sitem ederek, "Kimseyi gözünüzde büyütmeyin" sözlerini kullanması hakkında konuştu.

Athena Gökhan Nurgül Yeşilçay'a cevap verdi:  Zor zamanlar geçiriyor olabilir - Resim : 2

"ZOR ZAMANLAR GEÇİRİYOR OLABİLİR"

Özoğuz, konuyla ilgili olarak, "Bence öyle demek istememiştir. Bazen insanların hayatlarının içerisinde zor zamanları olabiliyor. Nurgül, çok tatlı bir kadın ama bu sıra hayatında zor zamanlar geçiriyor olabilir" dedi.

Athena Gökhan Nurgül Yeşilçay'a cevap verdi:  Zor zamanlar geçiriyor olabilir - Resim : 3

Televizyonseverlere müjde: O 2 dizi birleşiyor! Adnan Oktar'la bağlantısını açıkladı Okan Bayülgen'den Gazze'ye destek SMS'siz Survivor All Star 2024 ilk bölüm yayın tarihi belli oldu!