Aslıhan Doğan Turan, Arda Turan'la sürdürdüğü evliliği anlattı: Evlilik aşkımızı öldürmedi

Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan çifti mutlu evlilikleriyle örnek gösterilen ünlülerden. Sosyetik güzel Aslıhan Doğan Turan, 4 yıllık eşi Arda Turan'la yürüttüğü evlilikle ilgili açıklamalarda bulundu.

Aslıhan Doğan Turan, Arda Turan'la sürdürdüğü evliliği anlattı: Evlilik aşkımızı öldürmedi

Futbolcu Arda Turan, 2018 yılında Aslıhan Doğan ile nikah masasına oturmuştu. İkilinin bu mutlu evliliğinden ise Hamza Arda ve Asil Aslan adını verdikleri iki çocuğu dünyaya geldi.

Magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan, mutlu birliktelikleriyle sık sık gündeme geliyor.

Turan, "Flört döneminde ayrı kaldığımız zamanlar, birbirimizin kıymetini daha iyi anladık. İyi geldi ve bizi evliliğe götürdü. Çocuklar bizi olumsuz etkilemedi. Evlilik aşkımızı öldürmedi" dedi.

Aslıhan Doğan Turan, Arda Turan'la sürdürdüğü evliliği anlattı: Evlilik aşkımızı öldürmedi - Resim : 1

Aslıhan Doğan Turan şunları söyledi:
"Evlilikte çok sakinlik bana göre iyi değil. Ara sıra kavga olması lazım. Tutkudur bu. Tadı tuzudur. Stabil, aşırı dingin ilişkilere inanmıyorum. Arda da ben de kıskancız. Onun sinir olacağı fotoğrafı sosyal medyada paylaşmam."

"İyi kalpli ve bonkördür"
Aslıhan, Arda için de "Beklemediğim anlarda romantik sürprizler yapar. Dışarıdan sert görünür ama çocuk gibidir. Trip atar. Küser. İnatlaşır. Fazlasıyla merhametli, iyi kalpli ve bonkördür" diye konuştu.

"Üçüncü çocuğu çok istiyoruz"
Öte yandan Aslıhan Doğan Turan, "Hamza Arda ve Asil Aslan ile evliliğimizi çok daha güzel bir noktaya taşıdık. Arda fedakâr bir babadır. Çocuklarımıza karşı sevgi dolu. Ailesi için her şeyi yapar. Üçüncü çocuğu çok istiyoruz." açıklamasını yaptı.

Öte yandan 4 Aralık'ta 37 yaşına giren Aslıhan Doğan Turan, yaş gününe özel dünyaca ünlü bir şefe doğum günü yemeği hazırlatmıştı. On çeşit yemek için servet ödeyen Turan'ın bu harcaması sosyal medyada gündem oldu. Geçtiğimiz gün eşinin 37'inci yaş günü için romantik bir kutlama hazırlayan Arda Turan, kesenin ağzını açmıştı.

Evinde doğum günü partisi düzenleyen Turan, ünlü bir şefle anlaşarak dünya mutfağından on çeşit özel yemek hazırlattı. Lükse düşkünlüğüyle bilinen Turan, birbirinden leziz yemeklerin sıralandığı masa için ödediği rakam ağızları açık bırakmıştı.

Turan doğum günü masası için 8 Bin Dolar yani 150 Bin TL ödedi.

Pakize Suda kimdir, kaç yaşındaydı? Pakize Suda hayatını kaybetti Gülse Birsel kimdir, kaç yaşında, nereli? Ebru Gündeş'ten Ezgi Mola'ya jest