Aşkları Survivor'da başlayan Sude Burcu ve Mert Öcal çiftinin düğün tarihi belli oldu

Survivor 2022'de aşk yaşamaya başlayan Sude Burcu ve Mert Öcal, 29 Eylül'de nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Çift, 2 yıldır süren hazırlıkların ardından Mert Öcal'ın doğum gününde evlenmeye karar verdi.

Aşkları Survivor'da başlayan Sude Burcu ve Mert Öcal çiftinin düğün tarihi belli oldu
  • Survivor 2022'de yakınlaşan ve isimleri aşk üçgenine karışan Sude Burcu ile oyuncu Mert Öcal, nikah masasına oturuyor. 2 yıldır düğün hazırlığı yapan ikilinin nikah tarihi de netleşti.

Aşkları Survivor'da başlayan Sude Burcu ve Mert Öcal çiftinin düğün tarihi belli oldu - Resim : 1

"DOĞUM GÜNÜMDE EVLENECEĞİZ"

  • 2 sene önce aile arasında yapılan bir törene nişanlanan çift, dün akşam bir markanın davetinde kamera karşısına geçti. 
  • Magazin Burada'ya yaptıkları açıklamadan hazırlıklara devam ettiklerini ve çok heyecanlı olduklarını belirten ikiliden Mert Öcal, "Sude'nin davul ve zurnayla işi yok, her konuda anlayışlı. Benim de öyle, o kadar gürültü patırtı yapıp komşuları rahatsız etmeye gerek yok. Direkt düğüne giderek eğleneceğiz. Zaten herkes düğüne geleceği için konvoy için falan milleti yormaya gerek yok. 29 Eylül'de evleneceğiz. Benim doğum günüm. 2 sene önce doğum günümde Sude'ye evlilik teklifi etmiştim" dedi.

Aşkları Survivor'da başlayan Sude Burcu ve Mert Öcal çiftinin düğün tarihi belli oldu - Resim : 2

SURVIVOR'DA 3 İLİŞKİ OLAYI

  • Sude Burcu ile Mert Öcal, Survivor'da mücadele ederken yakınlaşmıştı.
  • Nisa da Mert'in eski Survivor yarışmacılarından Makbule ile sevgili olduğunu söyleyerek Nisa'ya sert çıkmıştı.

Aşkları Survivor'da başlayan Sude Burcu ve Mert Öcal çiftinin düğün tarihi belli oldu - Resim : 3

  • Mert yasak aşk iddiasını yalanlarken ağlayarak konuşan Sude de Mert'e güvendiğini söyleyerek birlikteliğine devam etmişti.
Nihal Candan'dan gözyaşları içinde savunma: Mal varlığım... Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü'den aşk kareleri! Selena'nın Selin'i evlendi! Yılmaz Morgül: "Narinler ölmesin"