Aşk iddiaları konuşuluyordu! Okan Buruk'a Hadise sorusu

Adı ünlü şarkıcı Hadise ile aşk dedikodularına karışan Galatasaray Teknik direktörü Okan Buruk, aracıyla geldiği bir mekanın girişinde gazetecilerle karşılaştı. Buruk, şarkıcı Hadise ile aşk yaşadığı sorularına cevap vermedi.

  • Daha çok futboldaki başarıları ve yaşadığı şampiyonluklarla adından söz ettiren Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, bu kez ünlü şarkıcı Hadise ile yaşadığı iddia edilen aşk ile gündemden düşmüyor.

Aşk iddiaları konuşuluyordu! Okan Buruk'a Hadise sorusu - Resim : 1

HADİSE SORUSUNU CEVAP VERMEDİ

  • 2. Sayfa'nın haberine göre, akşam saatlerinde aracıyla bir mekana gelen Okan Buruk, kendisini bekleyen gazetecilere sadece tebessüm etti.
  • Son kazanılan maçla ilgili soruya "duygularımız iyi" yanıtını veren Buruk, Hadise ile ilgili gelen soruları geçiştirdi ve hızla geldiği mekana girdi.

Aşk iddiaları konuşuluyordu! Okan Buruk'a Hadise sorusu - Resim : 2

  • Buruk'un bu sırada keyifli halleri de dikkati çekti.

GEÇTİĞİMİZ AYLARDA BOŞANMIŞTI

  • Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, geçen sezonun ikinci yarısında özel hayatında sıkıntılı günler atlatmıştı. Okan Buruk, 2007 yılında evlendiği modacı eşi Nihan Akkuş ile yollarını ayırmıştı. Çiftin medeni bir şekilde boşandığı gelen haberler arasındaydı.

OKAN BURUK TİŞÖRTÜ GİYMİŞTİ

  • Adı bir dönem Galatasaraylı futbolcular Mauro Icardi, Lucas Torreira ve Hakim Ziyech ile de anılan ünlü şarkıcı Hadise, daha önce sarı-kırmızılı takımın Okan Buruk için çıkardığı nostalji tişörtü giyerek stüdyoya girmiş "Hayat Oyunu" şarkısının provasını yapmıştı.

Aşk iddiaları konuşuluyordu! Okan Buruk'a Hadise sorusu - Resim : 3

“Sıfır Bir” dizisinin oyuncusuna silahlı saldırı Yağmur Sarnıç tutuklandı Ünlü şarkıcıdan "zor durumda" iddialarına yanıt Burak Özçivit neden kilo aldığını açıkladı