Armağan Çağlayan, Ayta Sözeri ve Nükhet Duru'ya "Kırgınım" dedi.

Armağan Çağlayan, geçtiğimiz günlerde kansere yakalandı. Bu haber sonrasında YouTube programını sonlandırmak zorunda kaldı. Televizyonun bu durumu hayranlarını üzerken Armağan Çağlayan'ın sosyal medyadan iki isme sitemi gündem oldu. Peki, Armağan Çağlayan kimdir, kaç yaşında, nereli, ne kanseri oldu?

Armağan Çağlayan, Ayta Sözeri ve Nükhet Duru'ya "Kırgınım" dedi.

Televizyonlarda başarılı birçok programda sunuculuk yapan Armağan Çağlayan, akciğer kanserine yakalandığını açıklamıştı. Kanser tedavisi için geçirdiği ameliyat sonrasında YouTube'da yaptığı programı da sonlandırdı. Armağan Çağlayan, bu zor günlerde kendisini aramayan Ayta Sözeri ve Nükhet Duru'ya sosyal medyadan sitem etti.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN KİMDİR?

8 Nisan 1966 yılında dünyaya geldi. İstanbul’da doğan Armağan, Kocaeli’nin Hereke ilçesinde çocukluğunu yaşadı. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi’nde aldı. Bölümü ise Hukuk’tur.

Üniversite eğitimini başarı ile bitiren Çağlayan, yüksek lisans yapmak istedi. Yine aynı üniversitenin Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde yüksek lisans yaptı. Eğitimini son olarak İşletme Fakültesi Yönetim Organizasyon Anabilim Dalı’nda doktora yaparak devam ettirdi.

Avukatlık yapmak üzere Kocaeli Barosu’nda staj yaptı. Ancak avukatlık mesleğine devam etmek istemedi. Bu nedenle mesleği bırakarak İstanbul’a geldi. O zamanlar yeni kurulan MedYapım’da hazırlık elemanı olarak işe başladı. Ardından editörlük ve genel müdür yardımcılığı görevlerine yükseldi. Görevine 11 yıl boyunca devam etti.

Armağan Çağlayan, Ayta Sözeri ve Nükhet Duru'ya "Kırgınım" dedi. - Resim : 1

Huysuz Show, Hülya Avşar Show, Bülent Ersoy Show, Şans Kapıyı Çalınca gibi birçok programda editöryal koordinatör olarak çalıştı.

2003 yılında ekranlara kilitleyen yarışma programı Popstar Türkiye ile adını herkese duyurdu. Birçok reklam filminde oynayan Armağan Çağlayan, 2004'te bir yıl köşe yazarlığı yaptı. Hürriyet gazetesi eki olan Kelebek'te köşe yazıları ile konuşulan isim oldu.

Bir dönem İstanbul Kültür Üniversitesi’nde Sanat ve Tasarım Fakültesi’nde araştırma görevlisi olarak ders vermeye başladı.

Armağan Çağlayan, Ayta Sözeri ve Nükhet Duru'ya "Kırgınım" dedi. - Resim : 2

Armağan Çağlayan şimdi ise YouTube'ta 196Sekiz adlı kanalın sahibidir. Programına ünlüleri konuk ederek onların hayatları hakkında konuşarak sohbet programı edasında sunmaktadır. Bir milyon 31 bin abonesi olan Youtube programına; Pınar Altuğ, İlyas Yalçıntaş, Selin Ciğerci gibi birçok ünlü isim katıldı.

Armağan Çağlayan TV Şovları ve Yapımcılık Çalışmaları

Altın Kızlar
Son Ütücü
Deniz Akkaya ile Top Model Türkiye
Büyük Teklif
Dilimin Ucunda
 Kadınlar ve Erkekler
Armağan Çağlayan’la Bu Hafta
Çok Yaşa Sen Ayşe
Olmaz Böyle Şey

kimdir
Hayatını kaybeden Vivienne Westwood'un hayatı Belçim Bilgin: Felç kalabilirdim 'Müzik piyasası hırpalayıp bir yere atmak üzere kurulu' Aytaç Şaşmaz-Cemre Baysel ayrılığında ilk açıklama geldi