Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlıyor? Arka Sokaklar 18. sezon oyunları kimler?

Arka Sokaklar yeni sezonuyla geri dönüyor. Türk televizyon tarihinin en uzun dizisi Arka Sokaklar 18. sezonuyla ile yakında Kanal D ekranında. Fenomen dizi için Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman, kimler oynuyor araştırması internette yoğunlaştı. İşte Arka Sokaklar yeni sezon tanıtımı...

Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlıyor? Arka Sokaklar 18. sezon oyunları kimler?

İlk bölümü 2006 yılında yayınlanan Arka Sokaklar, 18. sezonuyla yakında başlıyor. Arka Sokaklar; yayın yılı, sezon sayısı ve bölüm sayısı bakımından Türk televizyon tarihinin en uzun süren haftalık dizisidir. Rıza Baba ekibi topladı ve Arka Sokaklar 18. yeni sezon tanıtım fragmanı yayımlandı. Peki, Arka Sokaklar ne zaman başlayacak? İşte Arka Sokaklar yeni sezon yayın tarihi...

ARKA SOKAKLAR 18. YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Arka Sokaklar, kendi gününde kendi saatinde yeni sezonu ile ekrana gelecek. Arka Sokaklar 18. yeni sezonu 1 Eylül Cuma günü 20.00'da başlayacak.

Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlıyor? Arka Sokaklar 18. sezon oyunları kimler? - Resim : 1
Vedasıyla izleyenleri üzen Rıza Baba (Zafer Ergin), yeni sezonuyla Arka Sokaklar'a dönüyor!

ARKA SOKAKLAR YENİ SEZON OYUNCULARI KİMLER?

Yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosunda; Zafer Ergin (Rıza Soylu), Özgür Ozan (Hüsnü Çoban), İlker İnanoğlu (Engin Balkan ve Ozan Çobanoğlu’nun (Hakan Çınar) yer alıyor. 

Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlıyor? Arka Sokaklar 18. sezon oyunları kimler? - Resim : 2
Mustafa Üstündağ, ekibin düşmanı Sado rolünde Arka Sokaklar dizisi yeni sezonunda

Ayrıca Mustafa Üstündağ (Sado), Hasan Denizyaran, Cansu Fırıncı, Sinem Reyhan Kıroğlu, Perihan Ünlücan, Oğuz Peçe, Tunç Oğuz, Ali Haydar Çataltepe, Gizem Terzi, Özlem Çınar, Hülya Kalebayır, Elvan Dişli, Gaye Gürsel, Nazlı Tosunoğlu, Ecem Öz, Metin Çoban, Kerim Han Duman, Can Başak, Ada Baykal, Onurcan Sesli, Mustafa Efe Günay gibi başarılı isimler yer alıyor.

Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlıyor? Arka Sokaklar 18. sezon oyunları kimler? - Resim : 3

ARA VERDİĞİ DÖNEM NELER YAŞANDI?

Dizinin 638. bölümü yayımlanmadan önce yapımcısı Türker İnanoğlu'nun kalça kemiği kırılmış ve bu rahatsızlığı nedeniyle 16 Kasım 2022'de çekimlere 45 gün ara verildiği açıklanmıştır. Dizinin 638. bölümü yayımlandıktan sonra yayınına ara verilmiştir. Yapım şirketi Erler Film, verilen ara uzadığı için oyunculara gelecek yeni iş tekliflerini değerlendirmelerini önermiştir. Sonrasında verilen aranın uzaması ile birlikte dizinin devam edip etmeyeceği belirsizliği ortaya çıkmıştır.

Bir süre sonra Kanal D, yayın haklarını Erler Film'den alıp diziyi devam ettirme kararı verdi. Dizinin yeni yapım şirketi ise 1 sezonluğuna (42 bölüm) D Media (Kanal D İç Yapımlar) olmuş ve diziyi 18. sezondan devam ettirme kararı almıştır. Sonrasında dizinin son kadrosuyla (17. sezon) tek tek anlaşmalar yapılmaya başlanmıştır. İlk olarak başrol oyuncularından Zafer Ergin (Rıza Soylu) ve Özgür Ozan (Hüsnü Çoban) ile anlaşma sağlanmış, daha sonra ise dizinin başrol oyuncularından İlker İnanoğlu (Engin Balkan) ve Ozan Çobanoğlu (Hakan Çınar) ile de anlaşma sağlanmıştır. Bu sırada dizinin başrol oyuncularından olan Oya Okar (Selin Demirci Güneri) diziden ayrılmıştır. Fakat dizi kanalın resmi internet sitesinde "arşiv" bölümüne koyulduğundan dolayı dizinin belirsizliği devam etmiş, daha sonra dizi D Yapım'ın (D Media) resmi internet sitesine eklenince bu belirsizlik ortadan kalkmıştır. Ayrıca diziye önceki sezonlarda rol almış olan Özlem Çınar (Aylin Aydın), Can Başak (Arif Sağlam) ve Furkan Göksel (Metin Çoban) dahil olmuştur. Dizinin danışmanlığını Türker İnanoğlu'nun isteği üzerine Yılmaz Ekmekçi, yönetmenliğini yine Orhan Oğuz yapacak ve senaryosunu ise yine Ozan Yurdakul ile Sinan Yurdakul yazacaktır.

Sabancılardan kötü haber! 48 saat uyutulacak MasterChef AllStar'da 100 bin para ödülünü kim kazandı? Sinem Kobal'dan tatil pozları Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı deniz kazası geçirdi! Sağlık durumları nasıl?