Şevket Çoruh, Mesut komiseri neden bıraktı?

Arka Sokaklar'ın Mesut komiseri olarak akıllara kazınan ve geçtiğimiz günlerde diziden ayrılan Şevket Çoruh, ayrılışının ardında yatan nedenleri açıkladı. Ünlü oyuncu ayrılışının ardında birçok sebep olduğunu belirterek, geri dönüp dönmeyeceğini değerlendirdi.

Şevket Çoruh, Mesut komiseri neden bıraktı?

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan ve reyting rekorları kıran 'Arka Sokaklar' dizisindeki son ayrılık izleyenleri bir hayli üzmüştü. Mesut komisere hayat veren Şevket Çoruh diziden ayrılışına dair sessizliğini bozdu.

"TİYATRO ÖKSÜZ KALDI"
YouTube'de İnci Sözlük kanalına konuk olan ünlü oyuncu ayrılışının ardında birçok sebep olduğunu belirterek, "Birincisi çok yoruldum, ikincisi tiyatroyla beraber devam ettirmek de çok zordu. Ki pandemi dönemi, 19 ay tiyatro öksüz kaldı. Kapalı kaldı ve orayı tekrar toparlamam gerekiyordu. Birçok sebebi var ama dediğim gibi ben de yoruldum. Aslında çok sevdiğim bir karakterdi" dedi.

"17 YILDIR KIŞ FİLMİM YOK"
17 yıl boyunca canlandırdığı Mesut karakterine alaştığını ancak başka işlere de imza atmak istediğini söyleyen Çoruh, "17 sene boyunca hiçbir kış filmim yok mesela. Yazları sinema filmi çeken, kışları dizide oynayan bir insan haline gelmiştim. Ama şimdi daha başka projelerin içerisinde olmak için başka bir fırsat oldu benim için" şeklinde konuştu.

"BEN MESUTLA KONUŞTUM DÖNMEM DİYOR"
Çoruh'a yine de Arka Sokak'lara geri dönme ihtimali olup olmadığı sorulması üzerine, "Ben Mesut ile konuştum. Biraz agresif birisi biliyorsunuz, çok laftan anlamıyor. Kesinlikle dönmem dedi. Vallahi ikna edemedim yani, keşke ikna olsa ama emekliye ayrılmak konusunda çok ısrar ediyor, çok yorulmuş" dedi.

Şevket Çoruh, Mesut komiseri neden bıraktı? - Resim : 1

Ayrılıkları da evlilikleri gibi kısa sürdü Fazıl Say'dan 'iyi değilim' açıklaması İlişki bitiren şimşek! Ezgi Mola: Anlayışla karşıladım tacize dönüştü