Angelina Jolie oğlu için seferber oldu: Dünyanın en iyi plastik cerrahlarıyla görüşüyor

Angelina Jolie ile Brad Pitt'in oğlu Pax geçtiğimiz haftalarda geçirdiği bir kaza nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Kaza sonrası annesiyle bir etkinliğe katılan Pax'in alnındaki yara izi dikkat çekmişti. Jolie'nin, oğlu için plastik cerrah arayışında olduğu öğrenildi.

Angelina Jolie oğlu için seferber oldu: Dünyanın en iyi plastik cerrahlarıyla görüşüyor
  • Ünlü yıldız Angelina Jolie'nin "sorunlu" olarak nitelendirilen 20 yaşındaki oğlu Pax, geçtiğimiz aylarda ciddi bir kaza geçirdi ve hastanelik oldu.
  • Los Angeles'ta elektrikli bisiklet süren ve bir arabanın arkasına çarpan Pax, taburcu edildi ancak yüzünde izler kaldı.

İLK KEZ KAMERA KARŞISINDA

  • Pax, taburcu olduktan sonra annesine yeni filminin galasında eşlik etti. Annesini, bu özel gününde yalnız bırakmayan Pax'in alnındaki yara izi dikkatlerden kaçmadı.

Angelina Jolie oğlu için seferber oldu: Dünyanın en iyi plastik cerrahlarıyla görüşüyor - Resim : 1

  • 20 yaşındaki Pax, etkinlikte güneş gözlüğü taktı ancak alnındaki kırmızı yara izi kameraların dikkatinden kaçmadı.
  • Daily Mail'in haberine göre, Jolie, oğlunun alnındaki yara izi için doktor arayışında.

"ELİNDEN GELENİ YAPIYOR"

  • Kaynaklar, "Angelina, Pax'ın yüzündeki korkunç yara izinin geçmesi her şeyi yapmaya hazır. Bu yüzden Los Angeles'taki en iyi plastik cerrahlardan biriyle görüşüyor. Çok ilgili bir anne ve çocukları için elinden gelen her şeyi yapıyor." dedi.

 

Jahrein'in cezaevinden ilk sözleri Tahliye sorularına öpücüklü cevap Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım evlendi Dilan Çıtak Dörter karakolluk oldu