Amber Heard'ün Johnny Deep'e hakaretinin bedeli 1 milyon dolar

Boşanma davalarıyla uzun süre gündemde kalan Johnny Deep ve Amber Heard çiftinden son haber geldi. Boşandıktan sonra Johnny Deep'in 50 milyon dolarlık davasına karşılık Amber Heard, 100 milyon dolarlık dava açmıştı. Heard, davadan vazgeçti, 1 milyon ödemeyi kabul etti.

Amber Heard'ün Johnny Deep'e hakaretinin bedeli 1 milyon dolar

Johnny Deep, boşanma davasından sonra üzerine atılan suçlamalardan dolayı Amber Heard'e 50 milyon dolarlık bir dava açmıştı. Amber Heard ise bu davaya karşılık 100 milyon dolar talep etmişti.

Boşanma davaları ile dünya gündemini sarsan ünlü çiftin hakaret davası da sonuçlandı. Amber Heard, eski eşi Johnny Deep'e karşı hakaret ettiği gerekçesiyle açılan davayı çözmek için 1 milyon dolar ödemeyi kabul etti. Pazartesi günü Instagram adresinde yaptığı açıklama ile anlaşmaya varmak için "çok zor bir karar" aldığını ve yeniden yargı önüne çıkmanın "aşağılanmasına" dayanamadığı için aleyhindeki kararın temyizini geri çektiğini söyledi.

Amber Heard'ün Johnny Deep'e hakaretinin bedeli 1 milyon dolar - Resim : 1

AÇIKLAMA YAPTI
"Uzun uzun düşündükten sonra, eski kocamın Virginia'da bana karşı açtığı hakaret davasını halletmek için çok zor bir karar verdim.

Bunu asla seçmediğimi söylemek benim için önemli. Gerçeğimi savundum ve bunu yaparken de hayatım mahvoldu. Sosyal medyada karşılaştığım iftira, kadınların öne çıktıklarında yeniden mağdur edilme biçimlerinin büyütülmüş bir versiyonu. Şimdi nihayet kendimi altı yıl önce kurtarmaya çalıştığım bir şeyden kabul edebileceğim şartlarda özgürleştirme fırsatım var. Herhangi bir itirafta bulunmadım. Bu bir taviz eylemi değildir. Sesimin çıkmasıyla ilgili herhangi bir kısıtlama yok.

Bu kararı, korunmasız tanıklığımın eğlence ve sosyal medya yemi olarak kullanıldığı Amerikan hukuk sistemine olan inancımı kaybetmiş olarak alıyorum.

Bu arada, yeniden yaşayamayacağım bir tür aşağılanmaya maruz kaldım. ABD'deki itirazım başarılı olsa bile, en iyi sonuç, yeni bir jürinin kanıtları yeniden değerlendirmek zorunda kalacağı yeniden yargılama olacaktır. Bunu üçüncü kez yaşayamam.

Zaman değerli ve zamanımı verimli ve amaçlı bir şekilde geçirmek istiyorum. Çok uzun yıllar boyunca, beni ve ifade özgürlüğü hakkımı koruyamadığını gösteren zorlu ve pahalı bir yasal süreçte kafeslendim. İmkansız bir faturayı riske atamam - sadece mali değil, aynı zamanda psikolojik, fiziksel ve duygusal bir fatura. Kadınlar kendi doğrularını söyledikleri için taciz veya iflasla yüzleşmek zorunda kalmamalı ama ne yazık ki bu alışılmadık bir durum değil.

Bu davayı çözerken, boşandıktan sonra iyileşmeme yardımcı olan işe zamanımı ayırma özgürlüğünü de seçiyorum; Görüldüğümü, duyduğumu ve inandığımı hissettiğim ve değişimi etkileyebileceğimi bildiğim alemlerde var olan iş.

Cesaretim kırılmayacak veya olanlar yüzünden caydırılmayacağım. Bunu benden kimse alamaz. Sesim sonsuza dek sahip olduğum en değerli varlık olarak kalacak.

Olağanüstü temyiz ve orijinal deneme ekiplerime amansız sıkı çalışmaları için teşekkür etmek istiyorum. Beni destekleyen herkese teşekkür etmek istiyorum ve duruşmadan bu yana geçen aylarda kamuoyunda hissettiğim ve gördüğüm artan desteğe ve hikayemle dayanışma göstermek için gösterilen çabalara dikkatimi çekiyorum.
Teşekkürler. Yakında görüşürüz."

Amber Heard'ün Johnny Deep'e hakaretinin bedeli 1 milyon dolar - Resim : 2

OLAYLI İDDİALAR
Boşanma davalarını tüm dünya anı anına takip etmişti.
Birçok absürtlüğü barındıran boşanma davasında ortaya atılan iddialar dünya kamuoyunun ilgisini çekmişti. Heard'ün fiziksel şiddet gördüğünü iddia etmesi boşanma davasının açılma nedenleri arasındaydı. Heard, mahkemede Johnny Deep'in kendisine sinirlenip öfke krizi geçirdikten sonra aynaya kendi kanıyla yazı yazdığını söylemişti.

Bu iddialar karşısında Johhny Deep, eski eşinin kendisiyle evliyken Elon Musk ile olan görüntülerini ortaya çıkarmış ve kendisini aldattığını iddia etmişti. Bu da yetmezmiş gibi aldatma skandalına bir yeni isimi daha ekledi. Cara Delevingne'nin de bu ilişkide yer aldığını ve üçlü ilişki ile aldatıldığını iddia eden Deep, gündemi tamamen değiştirmişti.

Dava ile ilgili bomba iddia ise yine Deep'ten geldi. Deep'in eski eşi Heard'ün kendisine kızdığı zaman yataklarına kakasını yaptığını iddia etmesi hafızalara kazındı. Heard, bu iddianın intikam almak için atıldığını, yataktaki kakanın köpekleri Boo'ya ait olduğunu söyledi.

Amber Heard'ün Johnny Deep'e hakaretinin bedeli 1 milyon dolar - Resim : 3

EVLİLİK BİTTİ, İDDİALAR BİTMEDİ
Davayı Johnny Deep'in kazanmasından sonra eski eşi Heard, boşandıklarında aldığı parayı bağışladığını iddia etmişti. Karşı iddia Deep'in avukatından geldi. Deep'in avukatı, Heard'ün hayır kurumlarına herhangi bir bağışta bulunmadığını iddia etti.

Heard, eski eşi tarafından otel odasında zorla 3 gün tutulduğunu ve cinsel istismara uğradığını da söyledi.

Amber Heard'ün Johnny Deep'e hakaretinin bedeli 1 milyon dolar - Resim : 4

MasterChef'te son kaptanlığı kim kazandı? Şef Ömür Akkor kimdir, kaç yaşında, nereli? Gülşen geri döndü Ünlü ismin kızı 17 yaşına bastı