Survivor 2023 yarışmacısı Alper Rende kimdir?

Alper Rende, Survivor 2023 kadrosuna girdi. Acun Ilıcalı tarafından Survivor yarışmacısı olarak açıklanan isim, Vine videoları ile meşhur olmuş bir sosyal medya fenomeni. Peki, Alper Rende kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Survivor 2023 yarışmacısı Alper Rende kimdir?

Survivor 2023 kadrosuna giren Alper Rende kimdir merak ediliyor. Acun Ilıcalı, sosyal medya fenomeni Alper Rende'nin Survivor yarışmacısı olarak duyurdu. Yarışmanın hayranları, Alper Rende kimdir, kaç yaşında, nereli araştırmaya başladı. İşte Alper Rende hakkındaki bilgiler, sosyal medya hesapları, oynadığı filmler...

ALPER RENDE KİMDİR?

Alper Rende, 1995 yılında İzmit'te doğmuştur. Aslen Mardinlidir. İstanbul, Beykent Üniversitesi Mühendislik fakültesinde yazılım mühendisliği bölümünde okumaktadır.

Alper Rende, özellikle babası ile son dönemlerin en önemli uygulamalarından Vine’ye yükleyerek dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Ayrıca “Yeni Nesil” adlı rock grubunun da davulcusudur.

Survivor 2023 yarışmacısı Alper Rende kimdir? - Resim : 1

Alper Rende, 2016 yılında Deniz Denizciler‘in yönetmenliğini yaptığı ve senaryosunu yazdığı “Türk Lokumu” adlı sinema filminde Mustafa Topaloğlu, Oya Aydoğan, Metin Yıldız, Muhlis Asan ile birlikte oynadı.

Alper Rende, sinema filmlerinin yanı sıra Algida, Nescafe, Doritos, Opet, Eti Wanted gibi ünlü markaların reklam filmlerinde rol almıştır.

2018 yılında YouTube’da kendi kanalını oluşturan Rende, 2019 yılında gösterime giren ve adından anlaşıldığı üzere Enes Batur ve Bilal Hancı‘nın da rol aldığı Enes Batur Gerçek Kahraman ve Sar Başa isimli sinema filmlerinde rol almıştır.

Survivor 2023 yarışmacısı Alper Rende kimdir? - Resim : 2

2020 yılında İzole isimli tekli çalışmasını yayınlayan Alper Rende, 2019 yılında En İyi YouTube Influencer’ı ödülünün sahibi olmuştur. Hazırladığı çeşitli içeriklerle milyonlarca takipçi sayısına ulaşan Alper Rende, kendi YouTube kanalında yayınlanan Kaçış isimli programı sunmaktadır.

ALPER RENDE’NİN SOSYAL MEDYA HESAPLARI

İnstagram Hesabı https://www.instagram.com/alperrende/
Youtube Kanalı https://www.youtube.com/channel/UCagxJUIOIN4bbCk9rBWZiPA
Facebook Hesabı https://tr-tr.facebook.com/AlperRendee
Twitter Hesabı https://twitter.com/alperrende

kimdir Survivor
Yalı Çapkını gerçek hikayesi nedir? Süheyl Uygur kimdir, kaç yaşında, nereli? Burçin Orhon kimdir, kaç yaşında, nereli? Balonlu ayakkabıları linç yedi