Alişan'dan Psikoloji bölümünü kazanan eşi Buse Varol'a esprili tebrik

Alişan'ın eşi Buse Varol, YKS sonucunda Psikoloji bölümünü kazandı. Alişan, eşinin sevincini esprili bir notla paylaşırken Bence sadece bizim çevreyi tedavi etse paraya para demez" ifadelerine yer verdi.

Alişan'dan Psikoloji bölümünü kazanan eşi Buse Varol'a esprili tebrik
  • 8-9 Haziran'da düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) yerleştirme sonuçları açıklandı. Sonucu merakla bekleyen milyonlarca kişinin arasında, şarkıcı Alişan'ın eşi Buse Varol da vardı.

Alişan'dan Psikoloji bölümünü kazanan eşi Buse Varol'a esprili tebrik - Resim : 1

  • Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı ile Pamukkale Üniversitesi İşletme Yönetimi bölümlerinden mezun olan 2 çocuk annesi Varol, üniversite sınavını bir kez daha kazandı. Psikoloji bölümüne yerleşen Buse Varol sevincini yakınlarıyla paylaşmak için hemen telefona sarıldı.
  • Eşinin o anlarını paylaşan Alişan şu notu düştü: "Evet üniversite sınavını kazandı. Üsküdar Üniversitesi Psikoloji... Bence sadece bizim çevreyi tedavi etse paraya para demez."

Alişan'dan Psikoloji bölümünü kazanan eşi Buse Varol'a esprili tebrik - Resim : 2

İbrahim Tatlıses, canlı yayında sinir krizi geçirdi Müjde Uzman hastaneye kaldırıldı Ekranlara geri dönüyor! Mehmet Ali Erbil'den Kerem Bürsin'e salvo