Aldatma iddialarıyla gündeme gelen Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin boşanacağı iddia edildi! Birbirlerini takip etmeyi bıraktılar | VİDEO

Yaşadıkları lüks hayatlarıyla tüm gözleri üzerine toplayan Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. Şatafatlı hayatlarını paylaşamaktan çekinmeyen Polat çitfinin son paylaşımlarının bir hayli hüzünlü olması gözlerden kaçmadı. Son olarak Dilan Polat'ın eşi Engin Polat'ı takipten çıkardığı görüldü. Bu gelişme sonrası ünlü çiftin boşanacağı iddia edildi. İşte Dilan Polat ve Engin Polat hakkındaki son gelişmeler...

Her yaptığıyla sosyal medyanın gündemine oturan Dilan Polat bu kez biricik aşkı Engin Polat ile boşanacağı iddialarıyla gündeme geldi.

Zenginliklerini her fırsatta gösterişe döken, önlerine gelene altın ve dolar dağıtan, dolardan saçına taç, eline çiçek buketi yapan Dilan Polat birçok kez görgüsüzlükle gündeme gelmişti.

Engin Polat ile evliliğinden iki çocuğu bulunan Dilan Polat lüks evinden her gün paylaşımlar yaparken, eşiyle ilgili paylaşımlarının birçouğunu da kırmızı güllerden oluşuyor.

Her seferinde romantik bir çift izlenimi veren bu paylaşımlar dün gece yerini hüzne bıraktı.

Dün akşamı birlikte dışarıda geçiren çift gecenin ilerleyen saatlerinde farklı mekanlardan storyler atmaya başladı.

"geriye kalan hayatımın ilk günü"
Dilan Polat ilk olarka "Bugün geriye kalan hayatımın ilk günü. Nasıl heyecanlıyım anlatamam" sözünü paylaştı.

"Ben bu yolda tek başıma da giderdim"
Çok geçmeden bir paylaşım daha yaparak "Ben bu yolda tek başıma da giderdim ama derdim sana yol kenarındaki çiçekleri göstermek" notunu paylaştı.

Polat'ın bu paylaşımları akıllara hemen 'boşanıyorlar' iddiasını getirirken bir de yatak odasından Zakkum'un 'Masadan eksiliyor dostlar' şarkısını paylaşması bunalımda olduğunu düşündürmeye başladı.

Ve son olarak "Ben de yoluma giderim" şarkısıyla geceyi kapatan Dilan Polat'ın günün ilk saatlerinde eşi Engin Polat'ı takipten çıkarttığı görüldü.

Aynı saatlerde Engin Polat'ın erkek arkadaşlarıyla ateş başında vakit geçirdiği görüldü.

Engin Polat'ın da eşini Instagram'dan takibi bıraktığı görüldü.

Çiftin bu hamleleri, "Boşanıyorlar mı?" sorularının doğmasına neden oldu.

Lüks paylaşımlarıyla sosyal medyada en çok konuşulan isimlerin başında gelen Dilan Polat, kocası Engin Polat'ı Instagram hesabından takip etmeyi bıraktı.

Bunu gören takipçileri çiftin evliliklerine nazar değdiğini düşünürken son zamanlarda ortaya atılan iddiaların doğru olup olmadığı da merak konusu oldu.

Son günlerde Engin Polat'ın, Kısmetse Olur programıyla tanınan Melis Buse Betkayan ile mesajlaştığı iddia edilmişti. Bu söylentiler üzerine Dilan Polat'tan gelen bu hamle kafaların karışmasına neden oldu.