Ahu Tuğba'nın cenaze töreninde şaşırtan anlar: Birbirlerine sarılıp havaya kaldırdılar

Ahu Tuğba’nın cenaze töreninde karşılaşan Meriç Erkan ve Yaşar Alptekin'in birbirlerini coşkuyla kucaklayarak havaya kaldırmaları gündem oldu.

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Ahu Tuğba'nın cenazesinde Meriç Erkan ile Yaşar Alptekin'in kahkahalar atıp birbirlerine sarılarak havaya kaldırmaları dikkat çekti. Magazin Burada'nın videosunu paylaştığı görüntüler, izleyenleri şaşırttı.

Ahu Tuğba'nın cenaze töreninde şaşırtan anlar: Birbirlerine sarılıp havaya kaldırdılar - Resim : 1

BİRBİRLERİNE SARILIP HAVAYA KALDIRDILAR

Bir dönem Türk sinemasının en gözde isimlerinden biri olan Ahu Tuğba bugün son yolculuğuna uğurlandı. Sanat dünyasından katılımın az olduğu cenaze törenine bir dönem Ahu Tuğba ile sevgili oldukları konuşulan Meriç Erkan ile Yaşar Alptekin'in birbirlerine sarılarak havaya kaldırıp kahkaha atmaları dikkat çekti.

Ahu Tuğba'nın cenaze töreninde şaşırtan anlar: Birbirlerine sarılıp havaya kaldırdılar - Resim : 2

KIZI SİTEM ETTİ

Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik Calvin, annesine son veda ederken duygusal anlar yaşadı. Gözyaşlarını tutamayan Calvin, anma töreninde yaptığı konuşmada "Annemin vefatından sonra kimse yanımızda durmadı. Sadece Allah ve değerli Türk devleti, Mevlüt Çavuşoğlu bizimleydi. Başka kimse yoktu" diyerek sitem dolu sözler sarf etti.

Engin Polat sinirlendi, duvara kafa attı Elon Musk'tan aşk dedikodularına yanıt Ahu Tuğba'nın cenazesi Türkiye'ye geliyor İdil Bilgen, sırra kadem bastı