Acun Ilıcalı Survivor'a ünlü bir futbolcunun katılacağını açıkladı! O isim Ronaldinho mu?

İzlenme rekorları kıran Survivor'ın yeni bölüm tanıtımında Acun Ilıcalı, programa dünyaca ünlü bir futbolcuyu davet edeceğini açıkladı. Açıklamanın ardından akıllara ilk olarak eski Fenerbahçeli Mesut Özil gelse de ünlü ismin Acun Ronaldinho olduğu öğrenildi.

Survivor All Star'da Acun Ilıcalı, yeni bir ismin katılacağını duyurdu. Ilıcalı, konseyde yarışmacılara dünyaca ünlü eski bir futbolcunun Survivor'a geleceğini açıkladı. Yarışmacılar ise ismi duyunca şok yaşadı.

Acun Ilıcalı Survivor'a ünlü bir futbolcunun katılacağını açıkladı! O isim Ronaldinho mu? - Resim : 1

"GELEYİM Mİ DEDİ, GEL DEDİM"

Acun Ilıcalı’nın yarışmacı Sercan Yıldırım’la olan diyaloğunda "Geçen bir arkadaşım aradı, 'geleyim mi?' dedi, 'gel' dedim. Sercanlar iyi takım var oynayalım o da sağ olsun kırmadı gelecek" dedi.

Sercan ise "Abi çok merak ettim" deyince Ilıcalı, "Dünyanın en büyük futbolcuları arasında gösterilen..." diyerek ismi açıkladı.

Acun Ilıcalı Survivor'a ünlü bir futbolcunun katılacağını açıkladı! O isim Ronaldinho mu? - Resim : 2

MESUT ÖZİL AKLA GELDİ

Acun Ilıcalı'nın açıklamasının ardından akla ilk olarak Mesut Özil geldi. Sosyal medyada Acun Ilıcalı ile yakın arkadaş olan Özil'in ismi dolaşmaya başladı ancak gerçek başka çıktı.

Acun Ilıcalı Survivor'a ünlü bir futbolcunun katılacağını açıkladı! O isim Ronaldinho mu? - Resim : 3

TEKLİF RONALDİNHO'YA GİTTİ

Ilıcalı'nın dünyaca ünlü Brezilyalı eski futbolcu Ronaldinho'yu Survivor'a davet ettiği ortaya çıktı. Acun Ilıcalı'nın Ronaldinho'nun menajerini arayarak Survivor teklifi yaptığı ifade edilirken, yıldız ismin bu teklife nasıl bir yanıt verdiği merak ediliyor.

Acun Ilıcalı Survivor'a ünlü bir futbolcunun katılacağını açıkladı! O isim Ronaldinho mu? - Resim : 4

Kaynak: haberet.com

Survivor'da 3. eleme adayı oldu? 19 Şubat 2024 Survivor All Star'da dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, 2. eleme adayı kim oldu? Semicenk konserinde duyurdu: Bu kardeşiniz Mart'ta asker yolcusu Ebru Gündeş cephesinde aşk var