Acun Ilıcalı müjdeyi verdi! Beyaz Show geri dönüyor: Büyük geliyoruz, akılları alacağız

Senelerce TV'ye damga vurmuş, Beyaz Show ile hafızalara kazınmış Beyazıt Öztürk geri dönüyor! Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, konuk olduğu programda Beyaz Show'un yılbaşında ekranlara döneceğini duyurdu. Ilıcalı, güzel haberi verirken "Çok büyük geliyoruz. Akılları alacak bir Beyaz Show olacak" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı müjdeyi verdi! Beyaz Show geri dönüyor: Büyük geliyoruz, akılları alacağız

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, konuk olduğu programda Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show'un yılbaşı gecesinde ekranlara döneceğini duyurdu.

Acun Ilıcalı müjdeyi verdi! Beyaz Show geri dönüyor: Büyük geliyoruz, akılları alacağız - Resim : 1

GEÇEN HAFTALARDA DUYURMUŞTU

Sunumu ve eğlenceli kimliğiyle geniş bir hayran kitlesi bulunan Beyazıt Öztürk, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklama Beyaz Show'un döneceğinin söylemişti.

Acun Ilıcalı müjdeyi verdi! Beyaz Show geri dönüyor: Büyük geliyoruz, akılları alacağız - Resim : 2

"YILBAŞINDA AKILLARI ALACAK BİR BEYAZ SHOW OLACAK"

Candaş Tolga Işık'ın "Beyaz Show olacak mı?" sorusu üzerine konuşan Acun Ilıcalı "Çok büyük geliyoruz. Beyaz Show yılbaşında olacak. Beyazıt Öztürk benim televizyon sektöründe takdir ettiğim insanlardan biridir. Hem kalbine hem de işine büyük hayranlığım var. Yılbaşında akılları alacak bir Beyaz Show olacak.

Acun Ilıcalı müjdeyi verdi! Beyaz Show geri dönüyor: Büyük geliyoruz, akılları alacağız - Resim : 3

Ben de çok heyecanlıyım. Yılbaşı gecesi nefes almadan izleyeceğiz. Onu arada yapması için sıkıştır. Bu ülkenin Beyaz Show'a ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı müjdeyi verdi! Beyaz Show geri dönüyor: Büyük geliyoruz, akılları alacağız - Resim : 4

Beyazıt Öztürk daha önce TV8 ekranlarında O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapmıştı.

Güldür Güldür'den 'CHP' skeci! "Biz de rahatsızız ekodan" Şöhretin kaynağına çok yaklaşıldı: MASAK takibe aldı Çağatay'ın bölüm başı ücreti Sinema oyuncusu hakim karşısında