Acun Ilıcalı: Doğan'ımı aldığımda daha çok mutluydum

İlk Tofaş marka aracını satın aldığında daha mutlu olduğunu dile getiren ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, "Şimdi Ferrari alıyorum, maksat arabayı yenilemek" dedi. Ilıcalı, aynı zamanda mutluluğunun parayla değil başarıyla arttığını da sözlerine ekledi.

Acun Ilıcalı: Doğan'ımı aldığımda daha çok mutluydum
  • Servetiyle sürekli adından söz ettiren isimlerden biri de şov televizyon dünyasının ünlü ismi Acun Ilıcalı...
  • YouTube'da Kolay Değil adlı kanala açıklamalar yapan Ilıcalı, tekrardan açıklamalarıyla gündemde.
  • Ünlü televizyoncu hayatında verebileceği en büyük dersin kendisine mutluluk yaratmak olduğunu söyledi.

"MUTLULUĞUM PARAYLA DEĞİL BAŞARIYLA ARTTI"

  • Mutluluğunun parayla artmadığını belirten Ilıcalı, "Hayatımdaki verebileceğim en büyük ders şu. Ben muhabirlikten itibaren bulunduğum alanda kendime mutluluk yarattım. Bu mutluluk parayla artmadı. Başarıyla artı. Paraya konsantre olan adam risk almaz, parayı kaybetmekten korkar. Parayı kaybetme korkusu olmadığı için ben riskler alabildim" dedi.
  • Parasızlığın mutsuzluk yarattığını da söyleyen Ilıcalı, para arttıkça mutluluğun kesinlikle artmadığını öne sürdü.

"İLK DOĞAN’IMI ALDIĞIM GÜN DAHA MUTLUYDUM, ŞİMDİ FERRARİ ALIYORUM"

  • "İlk Doğan’ımı aldığım gün daha mutluydum" diyen Ilıcalı, şimdi ise Ferrari aldığını ancak maksadının arabayı yenilemek olduğunu ifade etti.
  • Ilıcalı sözlerinin devamında şunları söyledi:
Mutlu olmayı kovaladım, daha iyi ne yapabilirizi kovaladım. Parasızlık mutsuzluk yapıyor ama para arttıkça mutluluk kesinlikle artmıyor. İlk Doğan’ımı aldığım gün daha mutluydum. Şimdi Ferrari alıyorum, maksat arabayı yenilemek. Uçak aldım. Ama yine Doğan’ımı aldığımda daha çok mutluydum.
Reyhan Karaca'dan aşk iddialarına yanıt Dilan Polat'ın dosyası mahkemeye gönderildi CZN Burak'tan ilişki itirafı Birce Akalay hayranlarını korkuttu