3 aylık hamileydi! Neslihan Atagül'ün bebeğinin cinsiyeti belli oldu

2016 yılında evlenen ve Türkiye'nin en sevilen çiftlerinden biri olan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, ilk bebeklerini kucaklarına almayı heyecanla beklerken ünlü çiftin bebeklerinin cinsiyetinin kız olduğu öğrenildi.

3 aylık hamileydi! Neslihan Atagül'ün bebeğinin cinsiyeti belli oldu
  • Hamile olduğunu açıklayan ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ün ve Kadir Doğulu çiftinin bebeğinin cinsiyeti belli oldu.
  • 2016 yılında dünya evine giren ünlü oyuncular Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, büyük bir heyecanla ilk bebeklerini bekliyor. Çift, bu mutlu haberi alır almaz soluğu Kuşadası'nda alarak güneşli günlerin tadını çıkarmaya başladı.

3 aylık hamileydi! Neslihan Atagül'ün bebeğinin cinsiyeti belli oldu - Resim : 1

BEBEKLERİNİN CİNSİYETİ BELLİ OLDU

  • Aramızda Kalsın isimli magazin programında yer alan habere göre, 3 aylık hamile olan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun bebeklerinin cinsiyeti kız.
  • Kuşadası'nda tatil yaparken görüntülenen Atagül, siyah bikinisiyle plajda dikkatleri üzerine çekti.

3 aylık hamileydi! Neslihan Atagül'ün bebeğinin cinsiyeti belli oldu - Resim : 2

  • Karnının belirginleştiği görülen ünlü oyuncunun, sosyal medyada yapılan yorumlarda "Tam bir kız annesi olacak" şeklinde yorumlar alması da dikkat çekti.

SOSYAL MEDYADAN DUYURMUŞTU

3 aylık hamileydi! Neslihan Atagül'ün bebeğinin cinsiyeti belli oldu - Resim : 3

  • Bir ay önce Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla hamile olduğunu duyuran Neslihan Atagül, hayranlarıyla mutluluğunu paylaşmıştı. "Bir süre daha bu mutluluğumuzu mahrem tutmak isterdik. Hakkımız da buydu açıkçası... Velhasılkelam; Biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz" ifadeleriyle hamilelik haberini doğrulamıştı.
Telegram'ın kurucusu serbest bırakıldı Pavyon açıklaması gündem oldu Küba'da doktor maaşıyla bakın neler alınabiliyor Mesut Özil cami temizlerken görüntülendi