Ölümlü Dünya 2 ne zaman vizyona girecek? Fragmanı yayınlanan Ölümlü Dünya 2 oyuncuları - konusu

Ölümlü Dünya 2 fragmanı yayınlandı. Yönetmenliğini Ali Atay'ın yaptığı Ölümlü Dünya ilk filmi 2018'de yayınlanmıştı. Beş yüz binin üzerinde kişi tarafından izlenen filmi devamı olan Ölümlü Dünya 2 fragmanı ile vizyon tarihi belli oldu. Peki, Ölümlü Dünya 2 filmi ne zaman vizyona girecek? Ölümlü Dünya 2 filminde kimler oynuyor, konusu nedir?

Komedi ve aksiyon filmi olan Ölümlü Dünya 2'nin fragmanı yayınlandı. Geniş oyuncu kadrosu ve farklı senaryosu ile Ölümlü Dünya ilk filmi çok beğenilmiş ve izlenme rekorları kırmıştı. Yönetmen koltuğunda Ali Atay'ın oturduğu Ölümlü Dünya 2 filmi vizyon tarihi ne zaman merak ediliyor. İşte Ölümlü Dünya 2 fragmanı, oyuncuları ve konusu...

Ölümlü Dünya 2 ne zaman vizyona girecek? Fragmanı yayınlanan Ölümlü Dünya 2 oyuncuları - konusu - Resim : 1

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 FİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Ölümlü Dünya 2 filmi, 1 Aralık 2023'te vizyona girecek.

Ölümlü Dünya 2 ne zaman vizyona girecek? Fragmanı yayınlanan Ölümlü Dünya 2 oyuncuları - konusu - Resim : 2

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 OYUNCULARI KİMLER?

Yapımını TAFF Pictures’ın üstlendiği, yönetmenliğini Ali Atay’ın yaptığı, senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin üstlendiği Ölümlü Dünya 2’nin oyuncuları ise;
Ahmet Mümtaz Taylan - Gazanfer
Alper Kul - Oktay
Sarp Apak - Serhan
İrem Sak - Begüm
Doğu Demirkol - Zafer
Feyyaz Yiğit - Serbest
Meltem Kaptan - Sevil
Mehmet Özgür - İlhami
Özgür Emre Yıldırım - Atakan

Ölümlü Dünya 2 ne zaman vizyona girecek? Fragmanı yayınlanan Ölümlü Dünya 2 oyuncuları - konusu - Resim : 3

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 KONUSU NEDİR?

Ölümlü Dünya filminde, nesilden nesile kiralık katillik yapan Mermer ailesinin kimlikleri açığa çıktıktan sonra başlarına gelen türlü olaylar konu ediliyordu. Kanun kaçağı olarak hayatlarına devam eden Mermer ailesi, örgütün eline düşen Zafer’i kurtarmak için bu kez bile isteye arı kovanına çomak sokar ve son bir vurgun yapmaya kalkışır.

Ölümlü Dünya 2 geliyor! Vizyon tarihi belli oldu Ünlü gitar virtüözü AKM'de konser verdi Ertaş'ın hiç bilmediğiniz operasyonu Asırlara meydan okuyan sokak ilk günkü gibi!