İstanbul’un altında yeni tüneller bulundu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Varlıkları Dairesi Başkanı Oktay Özel, İstanbul’un altında yeni tüneller bulunduğunu duyurdu. Heyecan verici gelişme İstanbul'un fethinin 571'inci yıl dönümünde açıklanırken detaylar paylaşılmadı.

İstanbul’un altında yeni tüneller bulundu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul'un altında yeni tünellerin bulunduğunu açıkladı. 

İBB Kültür Varlıkları Dairesi Başkanı Oktay Özel, gelişmeyi İstanbul'un fethinin 571'inci yıl dönümünde sosyal medya hesabından duyuruldu.

"HEYECAN VERİCİ BİR KEŞİF"

Özel, "İstanbul’un sürprizleri hiç bitmiyor… İBB Miras’tan yeraltında heyecan verici bir keşif daha. Bu anlamlı kutlu günde paylaşmadan olmaz" ifadelerini kullandı.

İstanbul’un altında yeni tüneller bulundu - Resim : 1

Özel, tüneller hakkında henüz detaylı bilgi paylaşmadı. Ancak, sosyal medya kullanıcıları İBB Miras'ın tünel görsellerini paylaşarak keşfin nerede yapıldığını merak etmeye başladı. Bu yeni keşif, İstanbul’un tarihi ve kültürel mirasının ne kadar zengin olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

İstanbul’un altında yeni tüneller bulundu - Resim : 2

Kaynak: haberet.com

Charlie Chaplin oyunu sanatseverlerle buluştu Aspendos Antik Kenti'nde Roma dönemine ait Zeus ve Aphrodite heykeli bulundu Chaplin'in hayatı Türkiye'de ilk kez sahneye taşınıyor 2019 Pulitzer Kurgu Ödülü sahibi: Her Şeyin Hikayesi