Hızlı ve Öfkeli 10 vizyona girdi mi, ne zaman girecek?

Hızlı ve Öfkeli 10 vizyona giriyor. Hayranları tarafından heyecanla beklenen yeni film, Hızlı ve Öfkeli serisinin finalinin ilk bölümü. Birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı Hızlı ve Öfkeli 10 vizyona girdi mi, ne zaman girecek merak ediliyor. İşte Hızlı ve Öfkeli 10 (Fast X) filmine dair merak edilenler...

Hızlı ve Öfkeli 10 vizyona girdi mi, ne zaman girecek?

Merakla beklenen Hızlı ve Öfkeli 10 (Fast X) vizyona giriyor. 2001 yılında başlayan Hızlı ve Öfkeli serisi, iki bölümde oluşan final ile sona erecek. Geniş oyuncu kadrosu, görsel efektleri, heyecanlı araba sahneleri ile meraklılarının merakla beklediği film. Peki, Hızlı ve Öfkeli 10 (Fast X) vizyona ne zaman giriyor? Hızlı ve Öfkeli 10 (Fast X) oyuncuları kimler?

HIZLI VE ÖFKELİ 10 NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Hızlı ve Öfkeli 10'un vizyon tarihi 19 Mayıs 2023. Devam filminin Şubat 2024'te vizyona girmesi planlanıyor.

HIZLI VE ÖFKELİ 10 NEREDE ÇEKİLDİ?

Hızlı ve Öfkeli 10 (Fast X) filminin çekimleri Londra, Roma, Torino, Lizbon ve Los Angeles'ta gerçekleşti.

HIZLI VE ÖFKELİ 10 KONUSU NEDİR?

Dom Torretto, kendisinden intikam almak isteyen kötülere karşı kendini ve ekibini korumak zorundadır. Şu zamana kadarki en ölümcül rakipleriyle karşı karşıya olan Dom Torretto, intikam hırsıyla yanıp tutuşanları sonsuza dek yok etmek için harekete geçer.

Hızlı ve Öfkeli 10 vizyona girdi mi, ne zaman girecek? - Resim : 1

HIZLI VE ÖFKELİ 10 OYUNCULARI KİMLER?

Filmde Vin Diesel, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, John Cena, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Scott Eastwood, Michael Rooker, Helen Mirren, Charlize Theron, Cardi B, Jason Momoa, Daniela Melchior, Brie Larson, Alan Ritchson ve Rita Moreno yer alıyor.

Hızlı ve Öfkeli (2001)
Serüven, 2001 yılında yayınlanan Hızlı ve Öfkeli filmiyle başlıyor. Oldukça basit ve anlaşılır olay dizisi, Paul Walker'ın canlandırdığı Brian O'Conner adlı sivil polisin Dominic Toretto'nun önderliğindeki bir araba çetesini çökertmesini anlatıyor.

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Drift (2006)
Kronolojik açıdan serinin en ilginç yapımı, çekilen üçüncü film olan Tokyo Drift. Hikaye Hızlı ve Öfkeli 6 ile 7'nin arasında yer alıyor.

Daha Hızlı ve Daha Öfkeli
Serinin Dom Toretto'suz tek filmi olan yapım, bizlere Roman Pearce (Tyrese Gibson) ve Tej Parker (Chris “Ludacris” Bridges) karakterlerini tanıtıyor.

Hızlı ve Öfkeli 4 (2009)
Tokyo Drift filminden sonra çekilmiş olsa da, Hızlı ve Öfkeli 4 kronolojik olarak serinin dördüncü ana filmi durumunda.

Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu (2011)
Yönetmen Justin Lin'in üçüncü Hızlı ve Öfkeli filmi olan yapım, harika sahneleriyle, dekorlarıyla, Dwayne Johnson'ın da dahil olduğu genişleyen kadrosuyla büyük beğeni topladı.

Hızlı ve Öfkeli 6 (2013)
Film, Dom ve ekibinin yeni bir soygunuyla başlıyor. Bu esnada Hobbs, Owen Shaw adlı suçlunun yönettiği bir paralı asker grubunu arıyor.

Hızlı ve Öfkeli 7 (2015)
350 milyon dolar ile serinin o güne kadarki en büyük hasılata erişen yapımı.

Hızlı ve Öfkeli 8 (2017)
Kronolojik düzen bu filmle normale dönüyor. Bu yapımda seriye dahil olan isimlerin arasında Charlize Theron, Russell Crowe, Scott Eastwood ve Helen Mirren var.

Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw (2019)
Serinin ilk ve tek spin-off yapımı Luke Hobbs ve Deckard Shaw'un hikayesini anlatıyor. Hapisten birlikte kaçtıktan sonra dost olan ikili, dünyayı ölümcül bir virüsten kurtarıyor.

Hızlı ve Öfkeli 9 (2021)
Justin Lin tarafından yönetilen serinin son yapımı, Dom'u ve ekibini Jakob Toretto ile karşı karşıya getiriyor. Dom'un kardeşi olan Jakob karakterini John Cena oynuyor.

Türkiye'de ilk defa bilim felsefe ve din konferansı Bugün ücretsiz olacak Müzeler yarın ücretsiz olacak Altında rekor seviye! Fiyatlardaki son durum ne?