Aaahh Belinda filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Netflix'in yeni Türk filmi Aaahh Belinda gündemin ilk sıralarında yer alıyor. Atıf Yılmaz'ın 1986 yapımı ödüllü filminin uyarlamasında Neslihan Atagül Doğulu, Serkan Çayoğlu ve Necip Memili başrolde oynuyor. Peki, Ahh Belinda filminin konusu ne? Filmin oyuncu kadrosunda kimler var? Film nerede çekildi? İşte Ahh Belinda filmi hakkında merak edilenler…

Aaahh Belinda filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Aaahh Belinda, Atıf Yılmaz'ın yönettiği ve başrolünde Müjde Ar'ın oynadığı 1986 yapımı Türk filmi. Bu filmin Netflix yeni uyarlaması sinemaseverlerin merak konusu oldu. İlk film, üç Altın Portakal ödülü almıştı. Yeni filmde başrollerde Neslihan Atagül Doğulu, Serkan Çayoğlu ve Necip Memili yer alıyor. Peki, Aaahh Belinda ne zaman Netflix'te yayınlanacak? Konusu nedir, oyuncuları kimler?

AAAHH BELİNDA FİLMİNİN KONUSU NE?

Ahh Belinda filmi, bir şampuan reklamında oynayan genç oyuncu Sevilay’ın hayatını anlatıyor. Sevilay, reklamda canlandırdığı ev kadını karakterine dönüşünce, iki farklı hayat arasında sıkışıp kalır. Kendini tanımadığı bir evde, tanımadığı bir koca ve çocuklarla bulur. Eski hayatına geri dönmek için çabalarken, yeni hayatının da zorluklarıyla baş etmek zorunda kalır.

Aaahh Belinda filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? - Resim : 1

AAAHH BELİNDA FİLMİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Filmin başrolünde Neslihan Atagül, Sevilay karakterini canlandırıyor. Atagül’e eşlik eden diğer oyuncular ise Serkan Çayoğlu, Necip Memili, Beril Pozam, Gamze Karaduman, Anıl Çelik, Efe Tunçer ve Tim Seyfi. Çayoğlu, Sevilay’ın eski hayatındaki sevgilisi Suat karakterini; Memili, Sevilay’ın reklamda oynadığı kocası Necati karakterini; Pozam, Sevilay’ın en yakın arkadaşı Zeynep karakterini; Karaduman, Sevilay’ın reklamda oynadığı kızı karakterini; Çelik, Sevilay’ın reklamda oynadığı oğlu karakterini; Tunçer, Sevilay’ın menajeri karakterini; Seyfi ise Sevilay’ın psikiyatristi karakterini oynuyor.

Aaahh Belinda filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? - Resim : 2

AAAHH BELİNDA FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Filmin çekimleri İstanbul’da gerçekleştirildi. Filmde hem Sevilay’ın modern ve lüks hayatının sahneleri hem de reklamda oynadığı sıradan ve mütevazı hayatının sahneleri yer alıyor. Filmde ayrıca Sevilay’ın akıl hastanesine kaldırıldığı ve psikiyatristle görüştüğü sahneler de bulunuyor.

Aaahh Belinda filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? - Resim : 3

AAAHH BELİNDA FİLMİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Film, 7 Nisan 2021 tarihinde Netflix’te yayınlanacak. Film, Netflix’in Türkiye’deki ilk orijinal filmi olma özelliği taşıyor. Film, aynı zamanda Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu’nun da ilk Netflix projesi oluyor.

Beyazperdenin efsanesi dizi oluyor Oscar ödüllü müzisyen hayatını kaybetti John Wick 4'te "Killa Harkan" karakteri Yönetmen Canbolat'tan Tarihe Işık Tutanlar belgesel serisi